Παντρεύτηκε ηθοποιός από την "Έξαψη" - Φαντασμαγορικός ο γάμος του

Τον είχαμε γνωρίσαμε και στο "Κόκκινο Ποτάμι"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε ηθοποιός από την

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Μέμος Κοέν. Ο γνωστός ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Ρίκα Τσούλου.

Τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από συμμετοχή του σειρά του Mega, «Έξαψη», αλλά και από «Κόκκινο Ποτάμι» την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος με την σύζυγό του πραγματοποιήσαν τον γάμο τους στη Γλυφάδα και η τελετή ήταν απλά ονειρική, με το ζευγάρι να λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία, ενώ την ίδια μέρα παντρεύτηκε και ο Γιώργος Καρτέλιας, ο νέος παρουσιαστής του Star.

Στιγμιότυπα από τον γάμο του Μέμου Κοέν

Μερικές δηλώσεις του Μέμου Κοέν για την συμμετοχή του στην Έξαψη

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτη την σεζόν συμμετέχω στην «έξαψη» και στο μεγάλο κανάλι. Η πρόταση μου έγινε από τον σκηνοθέτη Βασίλη Τσελεμέγκο και τους συνεργάτες του. Με τον Βασίλη είχαμε συνεργαστεί & την περσινή σεζόν στο «έρωτας μετά» στον alpha με μεγάλη επιτυχία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στην παρέα της Έξαψης . Γνώρισα εξαιρετικούς ηθοποιούς & νομίζω ότι έκανα φιλίες που θα κρατήσουν και χρόνια.

Ο ρόλος του Νικηφόρου όταν τον πρωτοδιάβασα τον βρήκα τρελά ενδιαφέρων. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από εμένα. Σε πρώτη ανάγνωση φροντιστηριακό, εξυπηρετικό αλλά ύποπτο για να μπορεί να παρακολουθήσει και την πλοκή του σεναρίου που έχει να κάνει με την εξιχνίαση ενός ατυχήματος. Θυμάμαι την μελέτη που έκανα στην αρχή για να χτίσω το ρόλο . Για εμάς τους ηθοποιούς αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον ταξίδι.

Πράγματι ο Νικηφόρος επιστρέφει και καταθέτει ότι ξέρει για την υπόθεση Βούλγαρη-Αξιώτη. Ουσιαστικά επιβεβαιώσε ότι απολύθηκε από τη βίλα . Ποτέ όμως δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα στην συνέχεια σε ένα τόσο ενδιαφέρον σενάριο οπως της “έξαψης”.Είναι τιμή και προίκα μου που βρέθηκα τηλεοπτικά μαζί τους . Εμαθα από αυτούς και νομίζω ότι εξελικτικά σαν ηθοποιός με αυτήν την συνεργασία.