52 αυτός 23 εκείνη - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Καζάκου με την σύντροφό του

Πολύ τρυφερά ενσταντανέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
52 αυτός 23 εκείνη - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Καζάκου με την σύντροφό του

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά λέγανε οι παλιοί και πολύ καλά έκαναν! Γιατί όταν βρίσκεις τον έρωτα τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από το να τον ζήσεις, απλά! Αυτό φαίνεται πως είναι και το μότο του Κωνσταντίνου Καζάκου που εδώ και καιρό έχει βρει την "φλόγα" στα μάτια της 23χρονης Βασιλικής Μακρή.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μετά το τέλος του δεύτερου γάμου του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, έχει παραδεχτεί και σε συνεντεύξεις του, είναι και πάλι ερωτευμένος.

Οι δυο τους, προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην προκαλούν ωστόσο έχουν αποφασίσει και να μην κρύβονται αλλά να ζουν την κάθε στιγμή όπως επιθυμούν. Πρόσφατα, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Αιγάλεω. Εκεί τους συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός και όπως θα δεις οι δυο τους, ήταν σε ιδιαίτερα καλή διάθεση και δεν κρύφτηκαν από τα φλας των φωτογράφων.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τη νέα του σύντροφο

Καζάκος με 23χρονη

Κωνσταντίνος Καζάκος

«Δεν βλέπω στα μάτια της κόρης μου τη μητέρα μου»

«Η καραντίνα ήταν τραγική για μένα, καθόμουν 1,5 χρόνο. Υποδύομαι τον Κολοκοτρώνη στην παράσταση “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του”. Παλιά περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, τώρα πια δεν το κάνω. Παίρνω τηλέφωνο και ζητάω δουλειά, δεν είναι ντροπή», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα, η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί είναι καλή η μικρή κι εγώ με τέτοια χαίρομαι. Άμα δεις το παιδί σου να είναι καλά, αυτό θες. Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω καθόλου τη μητέρα μου. Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η κόρη μου έχει τα δικά της μάτια, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της. Θα ήθελα πολύ να παίξω με την κόρη μου στο θέατρο».