Ανατροπή: Δημοσιογράφος παίρνει μεταγραφή και από τον ΣΚΑΪ πάει ΑΝΤ1

Ποιος παρουσιαστής τον "έκλεψε";

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανατροπή: Δημοσιογράφος παίρνει μεταγραφή και από τον ΣΚΑΪ πάει ΑΝΤ1

Όπως φαίνεται έχουν υπάρξει πολλές ανατροπές αλλά και αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» θα αποκτήσει ένα νέο μέλος στην συντακτική του ομάδα από την νέα σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Δασιόπουλος θα αφήσει για τα καλά τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει την αρχισυνταξία της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού.

Πάντως σύμφωνα με τον Γιώργο Δασιόπουλο, φαίνεται πως αφορά τη συντακτική ομάδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη και όχι την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Το προφίλ του Γιώργου Παπαδάκη στο Instagram

Μπορεί η φετινή του σεζόν στον ΑΝΤ1 να ολοκληρώθηκε ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης βρήκε τρόπο να κάνει και πάλι την εμφάνισή του, φτιάχνοντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να «ανοιχτεί» στα social media και να εξερευνήσει τον κόσμο του Instagram, όπου γίνονται όλα τα ενδιαφέροντα!

Μάλιστα ήδη έκανε την πρώτη του ανάρτηση ενώ έχει αποκτήσει και κάποιους followers, οι οποίοι σίγουρα θα αυξηθούν ραγδαία! Μάλιστα, η πιο όμορφη λεπτομέρεια στο προφίλ του είναι πως στο bio του δηλώνει «Περήφανος μπαμπάς & σύζυγος».

 Γιώργος Παπαδάκης Instagram

Η έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη λίγο πριν το φινάλε της σεζόν

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, μετά από μήνυμα που δέχτηκε από τηλεθεατή ο οποίος τον αποκάλυψε "σκουλήκι περιπτερά", λόγω του ότι πριν γίνει παρουσιαστής εργαζόταν σε περίπτερο.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος με την εκπομπή έκλεισε 29 χρόνια στον αέρα του ΑΝΤ1.