Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Μικρουτσικός: Τα νεότερα για την υγεία του

Όλα όσα ανέφερε ο γιος τους

Ανδρέας Μικρουτσικός: Τα νεότερα για την υγεία του
News 29.07.2021 15:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον γνωστό παρουσιαστή να έχει με υψηλό πυρετό και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γιος του Στέργιος μίλησε στο DEBATER για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του λέγοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και πλέον έχει πέσει και ο πυρετός. Εξήγησε ότι τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε πυρετό και για αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο.Όπως δήλωσε λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων έκανε και μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό αν και όπως σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του κορωνοϊού.

Ο Στέργιος Μικρούτσικος μάλιστα δήλωσε πως εάν πάθει κάτι ο πατέρας του λόγω κορωνοϊού ενώ είναι εμβολιασμένος τότε η συζήτηση πάει σε άλλο επίπεδο!

Ο ίδιος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Τότε δεν είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά όπως και τώρα, είχε μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και οι γιατροί τότε τον είχαν διασωληνώσει.

Πηγή: debater.gr

O Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε τον Λάκη Λαζόπουλο να βουρκώσει στον αέρα του Ευτυχείτε

Ο Λάκης Λαζόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε με σκοπό να μιλήσει για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου. Ωστόσο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έκανε να βουρκώσει όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του αδερφού του, Θάνου.

«Ο Λάκης βοήθησε πάρα πολύ, έχοντας την εμπειρία, τον Θάνο. Ήταν συνεργάτες κολλητοί όταν ο Θάνος ήταν καλά. Αλλά όταν ο Θάνος αρρώστησε, ο Λάκης με την εμπειρία που είχε τον πήγε στους καλύτερους γιατρούς στην Ευρώπη και είναι μέρος αυτού του εφαλτηρίου στο οποίο πάτησε ο Θάνος για να είναι δυναμικός μέχρι τέλους. Όλη αυτή η συμπαράσταση που είχε από τον Λάκη σε ιατρικό και ανθρώπινο επίπεδο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και συνέχισε: «Η αρρώστια όμως ήταν αμείλικτη παρόλο που ο Λάκης τον οδήγησε στις αυθεντίες της Ευρώπης με μια εκπληκτική συμπεριφορά εκ μέρους του» πρόσθεσε. «Ακόμα και όταν δεν πήγαινε στο εξωτερικό, τηλεφωνούσαν και έστελναν εκπροσώπους. Δυστυχώς η αρρώστια ήταν τέτοια που χάσαμε τον Θάνο. Το ξέρει ο Λάκης γιατί ήταν δίπλα του το βράδυ που έφυγε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευτυχείτε: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Λένη - Συγκινημένος ο Μικρούτσικος

Σε σοκ ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τα Γλυκά Νερά - «Είναι βαρβαρότητα»

Share