Άγριες Μέλισσες: «Φωτιά» το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στην σειρά

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πάλι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Φωτιά» το νέο πρόσωπο που εισβάλλει στην σειρά

Τα γυρίσματα για την αγαπημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει για τα καλά καθώς προβλέπεται πως θα υπάρξουν νέα πρόσωπα αλλά και πολλές ανατροπές.

Το Διαφάνι ετοιμάζεται να υποστεί τις μεγαλύτερες αλλαγές καθώς Όλοι οι ήρωες θα βιώσουν πρωτόγνωρες και επικίνδυνες καταστάσεις και θα χρειαστεί να υπομείνουν βασανιστήρια, αλλά και δύσκολες στιγμές. Φυσικά, αυτά τα γεγονότα δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστους την Ελένη και τον Λάμπρο.

Η είσοδος και η εγκατάσταση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι πρόκειται να δημιουργήσει τρόμο στους κατοίκους. Ο Ακύλας, υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας, επιβάλλει εξορία σε όσους πηγαίνουν και εκφράζονται αντίθετα με τις ιδέες του. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρεθεί και ο Λάμπρος.

Σύμφωνα με το My TV στο Διαφάνι θα επιστρέψει κι ένας παλιός γνώριμος της Ελένης καθώς πρόκειται για τον Ζάχο ο οποίος και στο παρελθόν υπήρξε ερωτευμένος μαζί της. Ο Ζάχος, τον οποίο πρόκειται να υποδυθεί ο Νίκος Κουρής, θα διεκδικήσει ακόμη μία φορά την Ελένη.

Νίκος Κουρής στις Άγριες Μέλισσες

Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες .

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η τρίτη σεζόν θα διαδραματιστεί στην εποχή της Χούντας και οι εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής θα επηρεάσουν άμεσα τους πρωταγωνιστές. Μεγάλο ρόλο θα παίξει και ο νέος χαρακτήρας που μπαίνει στη σειρά, ο Ακύλας, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Πιο ανανεωμένη και διαφορετική από ποτέ πρόκειται να είναι η τρίτη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα.

Στον τρίτο κύκλο θα δούμε σε λίγα επεισόδια των Στάθη Κόικα, στον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Μπορεί ο σκοτεινός αυτός χαρακτήρας να δολοφονήθηκε από τον Μιλτιάδη, όμως θα τον βλέπουμε σε flash back, όπως και τον Γιάννο (Ιωάννη Αθανασόπουλο).

Επίσης θα δούμε την Δόμνα (Νεφέλη Κουρή), αλλά και τον Άλκη Σαραντόπουλο (Δημήτρης Πλειώνης) αφού ο δεύτερος έχει μπει για τα καλά στο μυαλό της Ουρανίας.

Ο Άρης Σερβετάλης, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχουν περάσει από οντισιόν και πολύ πιθανόν να τους δούμε στην επόμενη σεζόν, ενώ ένας γνωστός ηθοποιός παραλίγο να απολυθεί.

Άγριες Μέλισσες Άρης Σερβετάλης

Άγριες Μέλισσες Δημήτρης Μοθωναίος

Άγριες Μέλισσες Παναγιώτης Μπουγιούρης