Αγνώριστο στα 43 του το κορίτσι του Πρωινού Καφέ, Τάρια Μπούρα - Ποζάρει με μπικίνι

Είκοσι χρόνια πριν μεσουρανούσε στις πασαρέλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστο στα 43 του το κορίτσι του Πρωινού Καφέ, Τάρια Μπούρα - Ποζάρει με μπικίνι

Είκοσι χρόνια πριν μεσουρανούσε στις πασαρέλες και στα τηλεοπτικά δρώμενα αφού βρισκόταν στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Πρωινός καφές», παρουσιάζοντας τη στήλη της μόδας. Η εντυπωσιακή Τάρια Μπούρα, σήμερα είναι 43 και παραμένει μια πανέμορφη γυναίκα.

Η Τάρια ζει σήμερα αποτραβηγμένη από κάθε είδους δημοσιότητα, στο πλευρό τού επί πολλά χρόνια συζύγου της Βίκτωρα Μητρόπουλου και των πανέμορφων παιδιών τους.

Αν και οι προτάσεις για να βρίσκεται μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες δεν λείπουν (σ.σ.: πέρυσι της πρότειναν δύο εκπομπές μόδας), η ίδια δεν σκέφτεται ούτε στιγμή να εξαργυρώσει όσα έχτισε όλα αυτά τα χρόνια στις πασαρέλες δίπλα σε κορυφαίους σχεδιαστές μόδας για μερικές ώρες τηλεοπτικών εμφανίσεων. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι άκρως ενεργή και ανέβασε υλικό που μοιράζει εγκεφαλικά.

Η Τάρια Μπούρα σήμερα

Πώς έχτισε τον μύθο της

Η Τάρια Μπούρα, η Ελληνίδα «Πάμελα Άντερσον» όπως την αποκαλούν ακόμα και σήμερα, έχει καταφέρει έπειτα από μια εικοσαετία να είναι το ίδιο σέξι, το ίδιο όμορφη και το ίδιο γυμνασμένη όπως και τότε… Τότε που ανέβαινε στις πασαρέλες και παραληρούσε το κοινό. Είναι ίσως από τα ελάχιστα μοντέλα που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα… νιάτα τους. Απλά, γιατί έχουν την ίδια ακριβώς φυσική κατάσταση που είχαν και τότε. Πώς όμως το ξανθό νεαρό κορίτσι, που κάποτε συνεσταλμένα έδινε… κοφτές απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, σήμερα θεωρείται ένα από τα μοντέλα που άφησαν εποχή στο πλευρό διάσημων μόδιστρων καταγράφοντας μια λαμπρή καριέρα; Και γιατί έφυγε τόσο νωρίς από τον χώρο, αποτραβηγμένη από όλους και από όλα;

Η Τάρια άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στη μόδα στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Τότε που οι ελληνικοί οίκοι μόδας ήταν στα καλύτερά τους και τα μοντέλα έχτιζαν τον μύθο τους. Ανάμεσα σε αυτές η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Μαρίνα Πούπου, η Ζέτα Λογοθέτη και πολλές άλλες ακόμη, που κάνουν πλέον επιλεκτικές εμφανίσεις. Ήταν στις αρχές του 1993, λοιπόν, όταν η πανέμορφη Τάρια, που βρισκόταν στην αρχή της καριέρας της, γνωρίστηκε με τον σταρ Στάθη Ψάλτη και ντύθηκε νύφη στο πλευρό του σε χρόνο ρεκόρ. Ωστόσο, όσο απρόσμενος ήταν ο γάμος τους, άλλο τόσο απρόσμενος ήταν και ο χωρισμός τους στα τέλη της ίδια χρονιάς και μάλιστα έπειτα από κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει τότε στον Νίκο Μαστοράκη.

Στη συνέχεια το μοντέλο, που είχε ήδη στρέψει τα φλας της δημοσιότητας πάνω του, προσελήφθη στον «Πρωινό καφέ» του ΑΝΤ1. Τότε μέντοράς της ήταν ο μετρ της μόδας Κωνσταντίνος Κασπίρης! Η Τάρια για πολλά χρόνια είχε με επιτυχία τη δική της στήλη μόδας, με τις ευλογίες τόσο της Ελένης Μενεγάκη όσο και του παραγωγού Στέλιου Αντωνιάδη, που τη βοήθησαν να γίνει το Νο 1 αστέρι στον τομέα με τον οποίο είχε επιλέξει να ασχοληθεί μετά τις πασαρέλες. Λίγο πριν η Ελένη Μενεγάκη πάρει μεταγραφή για τον Alpha και εγκαταλείψει τον ΑΝΤ1, η Τάρια, μετά και τον γάμο της με τον μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου Βίκτωρα Μητρόπουλο, αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τον χώρο του θεάματος. Ήταν μια επίπονη απόφαση, που όμως η Τάρια την ακολούθησε μέχρι και τις μέρες μας, μια και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στα οικογενειακά της καθήκοντα.

Πλέον το πρώην μοντέλο, με το κορμί που προκαλεί ακόμα και σήμερα… πανικό, δεν ασχολείται με τη μόδα, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις εκτός Ελλάδας όταν προσκληθεί. Όλο το βάρος της το έχει ρίξει στον 16χρονο γιο της και στη 12χρονη κόρη της, αλλά και στην κολύμβηση, ενώ οι παρέες της από τον χώρο της μόδας είναι ελάχιστες. Στενοί της φίλοι είναι η τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη, αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο πλευρό της. Αν και πολλοί όλα αυτά τα χρόνια την προσεγγίζουν για συνεντεύξεις, εκείνη ευγενικά αρνείται να δώσει, μια και, όπως λέει, «ο ρόλος της μητρότητας είναι πάνω απ’ όλα για μένα».