Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή Στάθη Αγγελόπουλου

Ποια η κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή Στάθη Αγγελόπουλου

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος, γιος του αξέχαστου Μανώλη Αγγελόπουλου, ο οποίος για αρκετές εβδομάδες βρισκόταν στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία καθώς είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, χωρίς προηγουμένως να έχει εμβολιαστεί, κατάφερε να ανακάμψει και μάλιστα έστειλε και το πρώτο αισιόδοξο μήνυμά του μέσα από τον θάλαμο.

Το μήνυμα του Στάθη Αγγελόπουλου

"Είμαι καλά!! Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο για την αγάπη του και τη συμπαράστασή του για την υγεία μου. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους νοσηλευτές, τους γιατρούς του Νοσοκομείου “ΣΩΤΗΡΙΑ” και των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ)" έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στάθης Αγγελόπουλος νοσοκομείο

«Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί...δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο»

Ο αδερφός του Στάθη Αγγελόπουλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 26/7 στην εκπομπή «Alpha Παντού» για την κατάσταση της υγείας του. Εκείνος είπε χαρακτηριστικά: “Η κατάστασή του βελτιώνεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Σωτηρία. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στον πνεύμονα και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, αλλά από την καθημερινή επικοινωνία που έχω μαζί του βλέπω ότι είναι ευδιάθετος, είναι καλά, ο οργανισμός αντιδρά σωστά και προχωράμε”.

Συνέχισε λέγοντας ότι τόσο ο τραγουδιστής όσο και ο ίδιος δεν έχουν πειστεί ακόμα να κάνουν το εμβόλιο: “Όχι, δεν είχε εμβολιαστεί. Ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ακόμα δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνει το εμβόλιο. Ούτε εγώ έχω εμβολιαστεί. Όλη η οικογένεια περάσαμε τον κορωνοϊό, αλλά δεν έχουν πειστεί να κάνουμε το εμβόλιο».