Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές στην Ουγκάντα - Η τρυφερή φωτογραφία

Ο πρώτος Αύγουστος που δεν θα είναι στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές στην Ουγκάντα -  Η τρυφερή φωτογραφία

Το φετινό καλοκαίρι για την Χριστίνα Κοντοβά φαίνεται πως είναι διαφορετικό σε σχέση με άλλες χρονιές καθώς βρίσκεται στην Ουγκάντα. Μάλιστα, ο λόγος που βρίσκεται εκεί είναι διότι πριν από πολύ καιρό είχε αποκαλύψει πως πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

Εδώ και αρκετούς μήνες τηρεί πιστά τους κανονισμούς της διαδικασίας, προκειμένου το φθινόπωρο να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, με το κοριτσάκι της.

Έτσι για πρώτη φορά η Χριστίνα Κοντοβά θα περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές αγκαλιά με την κορούλα της Ada. Η γνωστή σχεδιάστρια, αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες στις οποίες αναπολεί τον Αύγουστο στα ελληνικά νησιά τονίζοντας ωστόσο πως σε λίγο καιρό θα επιστρέψει και πάλι.

Δείτε τι έγραψε χαρακτηριστικά: “Αύγουστος… ο πρώτος που δεν θα είμαι στην Ελλάδα και μου λείπει πολύ! Αλλά λίγο έμεινε… Καλό μήνα!!!”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Χριστίνα Κοντοβά - Τζώνη Καλημέρης: Η κοινή φωτογραφία τους με την θετή της κόρη

Η Χριστίνα Κοντοβά τους τελευταίους μήνες φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Εϊντά. Ύστερα από τις διαδικασίες υιοθεσίας που ξεκίνησε, πρόκειται να ολοκληρωθούν το ερχόμενο φθινόπωρο. (Δείτε εδώ φωτογραφίες και θα λιώσετε με την κορούλα της)

Η κύρια προϋπόθεση της υιοθεσίας είναι η μητέρα να παραμείνει για ένα διάστημα στη χώρα καταγωγής του παιδιού, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και να περάσουν μαζί χρόνο, πριν από τη μετακόμιση. Για αυτόν τον λόγο η γνωστή σχεδιάστρια είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι.

Φυσικά δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης. Φαίνεται πως είναι αρκετά υποστηρικτικός με την απόφαση της συντρόφου του.

Μάλιστα και οι δυο ταξίδεψαν και πάλι στην Ουγκάντα έτσι ώστε να βρεθούν δίπλα στην Εϊντά. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media της Χριστίνας Κοντοβά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη

Ταξίδι για την Χριστίνα Κοντοβά και την κόρη της