Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του συντρόφου της

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του συντρόφου της

Η νικήτρια του MasterChef,Μαργαρίτα Νικολαϊδη πλέον απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της μετά από το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής. Και οι δυο φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ εφόσον είναι αχώριστοι κι όπου πάει ο ένας θα βρεις τον άλλον.

Μάλιστα η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το MasterChef πριν από καιρό είχε αποκαλύψει για την πρώτη γνωριμία με τον σύντροφό της, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που της κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον.

Εκείνη είχε πει χαρακτηριστικά: «Είναι ευγενικός, έχει πολύ καλούς τρόπους και αυτό μετράει πολύ σε έναν άνθρωπο. Εντάξει, έχουμε περάσει και τα στραβά μας έχουμε μείνει και χώρια, αλλά στο τέλος καταλήξαμε μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι τώρα και αυτό θα ήθελε να συνεχίσει για πάντα».

Μάλιστα ο αγαπημένος της, Χρήστος είχε τα γενέθλιά του και για αυτόν τον λόγο το ζευγάρι μαζί με την αγαπημένη του παρέα βγήκαν έξω για να το γιορτάσουν.

Δείτε παρακάτω ένα στιγμιότυπο από την έξοδο της Μαργαρίτας και του Χρήστου

Εμφανώς αδυνατισμένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η ζωή της Μαργαρίτας Νικολαΐδη άλλαξε μιας και κέρδισε τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef. Σήμερα, το «μαργαριτάρι» του παιχνιδιού έχει αδυνατίσει και έχει ανανεωθεί πάρα πολύ.

Η νεαρή σεφ σε μια πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Με έχει τρομάξει λίγο η τηλεόραση, αυτή η ξαφνική δημοσιότητα. Σου φοράνε ταμπέλες στην TV. Εγώ πήρα την ταμπέλα του λαϊκού-καλού παιδιού.

Όχι ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί κι αυτό, θα ’ρθει ένας άλλος να πάρει τη θέση σου και θα ξεφουσκώσεις. Η μαμά μου τις προάλλες μίλησε αυθόρμητα σε μια πρωινή εκπομπή για τον θάνατο του πατέρα μου και αισθάνθηκα πολύ άβολα. Τι χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος πού μεγάλωσα εγώ και τι έχω περάσει;

Σε τι αποσκοπεί; Σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μπήκα. Αν ήθελα να πουλήσω το δράμα μου, θα πήγαινα σε άλλη εκπομπή. Δεν θέλω να σκαλίζω το παρελθόν, δεν ωφελεί. Το δίλημμά μου, τώρα, είναι αν θέλω να συνεχίσω να είμαι μπροστά από τα φώτα ή αν θέλω να χωθώ σε μια κουζίνα και να μη με αναγνωρίζει κανείς».

Η Μαργαρίτα πριν από λίγο καιρό είχα αποκαλύψει πως καθώς πήρε κιλά μέσα στο παιχνίδι, θέλει να κάνει διατροφή και έτσι συμβουλεύτηκε έναν διαιτολόγο. Τα αποτελέσματα, έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται!

Η ανάρτηση που δείχνει την αλλαγή στην εμφάνιση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Μαργαρίτα Νικολαΐδη κιλά