Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο Μανώλης Καραλής στο άλμα επί κοντώ

Η τρυφερή αφιέρωση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο Μανώλης Καραλής στο άλμα επί κοντώ

Άγγιξε το μετάλλιο ο Μανώλης Καραλής, καθώς τερμάτισε 4ος στον τελικό του επί κοντώ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο ίδιος κατάφερε να ξεπεράσει τα 5.80μ., ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ κι αφήνοντας πίσω του αρκετούς αντιπάλους στον τελικό του επί κοντώ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 5.87μ. και μετά το τέλος του τρομερού αγώνα του, έκανε μία αφιέρωση στους γονείς του. “Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά”, ήταν το μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση, πάνω από τον θρύλο του αγωνίσματος, Ρενό Λαβιλενί.

Ο Τιάγκο Μπρας από τη Βραζιλία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, έχοντας περάσει τα 5.87μ. με την πρώτη και μετρώντας τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5.92μ. Όσον αφορά τη μάχη του χρυσού μεταλλίου, πάλεψαν ο Σουηδός Αρμάντ Ντουπλάντις και ο Αμερικανός Κρίστοφερ Νίλσον. Δείτε εδώ και την τηλεθεάση που έκανε η εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια.

Άδοξο τέλος για το ντουέτο Πλατανιώτη-Παπάζογλου λόγω κορωνοϊού

ο ταξίδι της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο ολοκληρώνεται εδώ μετά τα συνολικά τέσσερα κρούσματα λόγω κορωνοϊού.

Πλατανιώτη - Παπάζογλου

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».