Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό σχόλιο του για το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα μετά την γέννα

Τρελός και παλαβός για την σύζυγό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό σχόλιο του για το σώμα της Χριστίνας Μπόμπα μετά την γέννα

Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από ένα μήνα σχεδόν έγινε για πρώτη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγγελούδια της, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πλέον, η γνωστή influencer έχει να αντιμετωπίσει αρκετά καθώς όλα της φαίνονται πρωτόγνωρα. Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι αρκετά φορτωμένο αλλά δεν την σταματά από το να κλέβει λίγο χρόνο από την καθημερινότητά της ώστε να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί κάποιες δικές της φωτογραφίες όπου μας δείχνει πως πραγματικά είναι το σώμα της ύστερα από την γέννα.

Η Χριστίνα θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα καθώς χωρίς φίλτρα, photoshop ή μακιγιάζ παρουσιάζει τη νέα εικόνα του σώματός της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Εγώ και το καινούργιο μου σώμα! Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ… κι ευγνωμονώ το σώμα μου που έφερε στον κόσμο 2 πολύτιμα πλασματάκια».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη στην φωτογραφία της

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα ήταν πάρα πολλά, ωστόσο αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν σίγουρα του Σάκη Τανιμανίδη.

Συγεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε: «Τώρα σε θέλω ακόμα πιο πολύ! #sexymama».

Σάκης Τανιμανίδης το τρυφερό σχόλιο του για το σώμα της Χρίστινα Μπόμπα μετά την γέννα

«Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ»

Η Χριστίνα Μπόμπα κατάφερε και ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της με τα διδυμάκια, με τα οποία ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα γλυκύτατο βίντεο, και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των ακολούθων της.

Η όμορφη επιχειρηματίας και Instagrammer πραγματοποιώνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως είναι το σώμα της μετά την γέννα. Η Χριστίνα δήλωσε μάλιστα πως όταν είδε αρχικά τον εαυτό της δεν τον αναγνώριζε και βρισκόταν σε σοκ.

Πλέον όμως έχει αφεθεί στα παιδάκια της και δεν την απασχολεί πως φαίνεται ούτε πότε θα επανέλθει στα κανονικά της το σώμα της.

"Το σώμα μου επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ, αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω στο σώμα μου αυτό, έχει αλλάξει πολύ, αλλά δεν πειράζει. Από τον Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μία σειρά. Προς το παρόν είναι το τελευταίο που σκέφτομαι".