Τρομερή "επίθεση" στην Μαρίνα Ντεμολλάι στο instagram - Τι συνέβη

Χαμός στα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρομερή

Ένας κανονικός χαμός επικρατεί στις τελευταίες αναρτήσεις της Μαρίνας Ντεμολλάι στο instagram, με την πρώην παίκτρια του Masterchef να δέχεται "επίθεση" από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η επίδοξη σεφ τόσο κατά την παραμονή της στο ριάλιτι μαγειρικής όσο και έξω από αυτό συζητιέται αρκετά, κυρίως για τις δηλώσεις της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκαν οι τελευταίες της φωτογραφίες με μαγιό, στις οποίες η Μαρίνα απολαμβάνει τα μπάνια και τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια δέχτηκε μερικές παρατηρήσεις, καθώς πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι υποστήριξαν πως η εν λόγω στάση της στα social media είναι προκλητική, με την έννοια πως η ίδια βρίσκεται διαρκώς σε διακοπές.

Ένα από τα σχόλια μάλιστα που δέχτηκε η σεφ, έγραφε χαρακτηριστικά: “Βρε Μαρίνα, τα likes τόσο καιρό ήταν για τη μαγειρική, τώρα τι;”.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Ντεμολλάι που προκάλεσε αντιδράσεις

'επίθεση' στην Μαρίνα Ντεμολλάι στο instagram

«Δεχόμουν σχόλια από μικρή για την αλβανική μου καταγωγή»

Η πρώην παίκτρια του Masterchef 5, Μαρίνα Ντεμολλάι, μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και συγκεκριμένα στη Νάντια Ρηγάτου.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι μαγειρικής όσο και στα σχόλια που δέχεται στα social media από μερικούς followers, ενώ στο μεταξύ έχει φτιάξει η σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της, Ιωάννη.

«Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα και ξεχείλισε το ποτήρι… Γιατί συνήθως τα μηνύματα που λαμβάνω είναι είτε για την καταγωγή μου από την Αλβανία είτε για σχόλια που έκανα για κάποια παιδιά. Εγώ έχω ζητήσει συγγνώμη από τα απιδιά που αδίκησα κι έχω μιλήσει.

Για την καταγωγή μου δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, είμαι περήφανη που οι γονείς μου είναι από την Αλβανία και για την πατρίδα που με μεγάλωσε. Υπήρχαν σχόλια από μικρή.

Από εκεί ξεκίνησε ο δυναμισμός κι η επιθετικότητα γιατί βάζω ασπίδες για να μην πληγώνομαι συνέχεια. Δεν ήμουν τόσο αδύνατη κι απλά το παιδάκι από την Ελλάδα που πάει σχολείο κι ούτε είχαμε τα τρελά λεφτά για να ντύνομαι καλά. Δεν μετάνιωσα για τίποτα. Αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα κι άξια μάνα.. Βγήκα δυνατή από όλο αυτό.»