Για πρώτη φορά με μαγιό η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

"Κόλασε" με το πουά μαγιό της την Ελαφόνησο η Νάνσυ Αντωνίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά με μαγιό η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έκλεισε για άλλη μία χρονιά επιτυχημένα τον κύκλο του “The 2night Show” αλλά και την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera και όπου φύγει-φύγει με την αγαπημένη του για διακοπές. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νάνσυ Αντωνίου που για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί, την Ελαφόνησο, εκεί όπου συνηθίζουν να απομονώνονται πότε οι δυο τους και πότε με παρέα τα τελευταία χρόνια.

Στην παραλία του Σίμου, που λατρεύουν, τους συνάντησε αποκλειστικά ο φακός του YOU και απαθανάτισε τις privé στιγμές τους, έχοντας συντροφιά τη φίλη τους, επίσης ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη, με την οποία είχαν συνεργαστεί επανειλημμένα στο παρελθόν, συνεχίζουν όμως να έχουν φιλικές σχέσεις.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Ο Γρηγόρης και η Νάνσυ, μετά από έναν δύσκολο και αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό χειμώνα, ξεκουράζονται στο νησί και χαίρονται τα καταγάλανα νερά του Σίμου, ενώ τα βράδια προτιμούν να κάνουν χαλαρές βόλτες σε γραφικά ταβερνάκια. Το πρόγραμμα των διακοπών τους θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη περίπου Αυγούστου, ενώ αμέσως μετά θα επιστρέψουν για να ξεκινήσουν την πρωινή ραδιοφωνική τους εκπομπή καθώς να κάνουν και την προετοιμασία της τηλεοπτικής εκπομπής στον ΑΝΤ1, όπου η Νάνσυ Αντωνίου έχει την αρχισυνταξία.

Η Νάνσυ και ο Γρηγόρης στην Ελαφόνησο

Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου μαγιό

Γρηγόρης Αρναούτογλου περιοδικό YOU

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

“Όχι σε όλα”

Κλείνοντας με επιτυχία τον κύκλο του “Τhe2night Show” o Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτισε τον κόσμο που τον προτίμησε και του χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις λέγοντας: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με το Survivor και το MasterChef απέναντι. Ξέρουμε ότι αυτά είναι εμπορικά και σας αρέσουν και είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι με μια εκπομπή συνεντεύξεων απέναντι από τα μεγαθήρια. Όμως τα καταφέραμε, αντέξαμε και πολλές φορές έμειναν πολλοί έκπληκτοι με τα αποτελέσματα της τηλεθέασης».

Και παρά το ότι ο ΑΝΤ1 πόνταρε σε αυτόν και συζήτησε το ενδεχόμενο της παρουσίασης και του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” αλλά και του ανανεωμένου τηλεπαιχνιδιού “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος”, ο παρουσιαστής λέγεται ότι αρνήθηκε και προτίμησε να παραμείνει στο project που έχει “χτίσει” με επιτυχία και να μην αναλάβει την ευθύνη κάποιου άλλου προγράμματος.