Με πατερίτσες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Δύσκολα τα πράγματα με το πόδι του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με πατερίτσες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Μια περιπέτεια με την υγεία του και συγκεκριμένα με το πόδι του είχε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο ηθοποιός ωστόσο κατάφερε και επέστρεψε και πάλι στην δουλειά του.

Πριν από μερικές μέρες, ο αγαπημένος ηθοποιός χτύπησε το πόδι του με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του ανέφεραν πως έπαθε διάστρεμμα και έτσι έπρεπε για λίγο καιρό να κάνει ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ξεκίνησε και πάλι τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Open με τίτλο “Σ’ αγαπάω μεν αλλά”, η οποία θα να κάνει πρεμιέρα στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την ώρα των γυρισμάτων, με τον ίδιο να γράφει: “Επιστροφή στα γυρίσματα με πατερίτσα. Με φροντίζει η σκηνοθέτις”.

Το βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

«Υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη! Καλό είναι...»

Μετά την βάφτιση του γιού του, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Καλοκαίρι #Not, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo. Ο ηθοποιός μάλιστα, μίλησε και για την υπόθεση που αφορά στη γυναίκα του.

«Αφετηρία για να μιλήσει η γυναίκα μου για ό,τι πέρασε, ήταν η Σοφία Μπεκατώρου. Οι κακοποιητικοί άνθρωποι πάντα θα υπάρχουν και δεν μπορείς εύκολα να τους αποφύγεις με έναν τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν σημαντικό να ακουστεί η φωνή αυτών των ανθρώπων. Επιτέλους», ανέφερε και συνέχισε:

«Από όσο γνωρίζω υπάρχει μια ποινική δίωξη που είναι σε εξέλιξη. Καλό είναι αυτή η κατάσταση να μην αφεθεί. Η ελληνική κοινωνία έχει αφυπνιστεί, καλώ είναι να μην ξανακοιμηθεί».