Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άντρας που την κάνει να χαμογελά ξανά - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Την τσακώσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο άντρας που την κάνει να χαμογελά ξανά - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο “νησί των ανέμων” με sexy πόζες και απελευθερωμένη πια από κάθε επαγγελματική πίεση, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της παρέα με την αδελφή της Μαριλένα, που δουλεύει σεζόν στο νησί, την 8χρονη ανιψιά της Νεφέλη αλλά και τον σύντροφό της Snik που εμφανίστηκε incognito προκειμένου να κάνει έκπληξη στο κορίτσι του τη μέρα της ονομαστικής του εορτής, στις 20 Ιουλίου.

Όλα δείχνουν ότι μετά την κρίση που πέρασε η σχέση του, με τη μετακόμισή της στη συνέχεια από το κοινό τους σπίτι που έμεναν στην Πεντέλη, το ζευγάρι κάνει μια νέα αρχή δειλά-δειλά, θέλοντας, όμως, να αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας. Έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ζευγαριού, “ο χωρισμός τους δεν ήταν οριστικός, αλλά ήθελαν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους με την απόσταση”. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό που τόνιζε το άψογο κορμί της –μια φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο(!)- η Ηλιάνα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Αγίας Άννας συντροφιά με φίλους να κάνει τις βουτιές της και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Έδειχνε πιο ήρεμη από ποτέ και χαιρόταν σαν μικρό παιδί κάνοντας ατελείωτες βουτιές”, μας μεταφέρει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί, δείχνοντας ότι τα δύσκολα, τουλάχιστον στην προσωπική της ζωή, πέρασαν και τα σύννεφα διαλύθηκαν...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Μύκονο

Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου περιοδικό YOU

H επόμενη χρονιά μετά το “Pop up”

Από κάθε άποψη εκείνη έβαλε τα δυνατά της για να πετύχει στην παρθενική της παρουσίαση του “Pop up”, μιας ψυχαγωγικής εκπομπής που δεν έτυχε ιδιαίτερης ανταπόκρισης από το κοινό, παρόλα αυτά ο ALPHA δεν θα την αφήσει αναξιοποίητη και την επόμενη χρονιά καθώς φαίνεται. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζεται για την παρουσίαση ενός project που σαφώς θα της ταιριάζει πολύ περισσότερο και που θα αποτελεί παραλλαγή του “Style me up” της Μαρίας Μπακοδήμου. Επομένως από την επόμενη εβδομάδα η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με το κανάλι και φυσικά να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες και την τελική απόφαση για την κριτική επιτροπή που θα την απαρτίζει, αν και για την ώρα έχουν ακουστεί τα ονόματα του Περικλή Κονδυλάτου και της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ