Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαριάννας Τουμασάτου

«Όταν κάποια στιγμή η πολιτεία τελειώσει με γκαλά, γιορτές και λοιπές διοργανώσεις ίσως ασχοληθεί...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φωτιά στην Βαρυμπόμπη: Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαριάννας Τουμασάτου

Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη όπου ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτη 3/8 σοκαρε τους κάτοικους της Αττικής καθώς οι ζημιές που άφησε πίσω της είναι αρκετές.

Το κύμα στήριξης από το διαδίκτυο είναι τεράστιο καθώς μικροί και μεγάλοι προσπαθούσαν να ενημερώσουν και να ενημερωθούν. Μάλιστα, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με τους πυροσβέστες όπου περνάνε μέσα από την φωτιά.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν εκείνη η οποία αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο από την εφιαλτική φωτιά στην Βαρυμπόμπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έγραψε χαρακτηριστικά: «Τιμή σ´ εκείνους όπου την ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες! Όταν κάποια στιγμή η πολιτεία τελειώσει με γκαλά, γιορτές και λοιπές διοργανώσεις ίσως ασχοληθεί εμπράκτως με τα παλικάρια και τις κοπέλες με το υψηλό ανάστημα! Ευχαριστούμε για όλα!».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου

Τραγικές είναι οι εικόνες από την φωτιά η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Βαρυμπόμπη προκαλώντας ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια πυρόπληκτων.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open, από νωρίς μετέδωσαν την δραματική κατάσταση μετά από το πέρασμα της φωτιάς. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών αναγκάστηκαν εχθές να εκκενώσουν τα σπίτια τους ώστε να μην έχουμε κάποιο θύμα.

Αφού επέστρεψαν σήμερα, το θέαμα που αντίκρυσαν στην Βαρυμπόμπη ήταν τραγικό. Το σοκ είναι μεγάλο καθώς όλοι τους οι κόποι είναι πλέον στάχτες. Οι εικόνες από τον τόπο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία έχουν σοκαρει όλους τους κάτοικους της Αττικής

Δείτε παρακάτω τις εικόνες από την περιοχή της Βαρυμπόμπης