Σφοδρό τροχαίο - Πέθανε η Τζένη Δελαβίνια

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σφοδρό τροχαίο - Πέθανε η Τζένη Δελαβίνια

Μετά το συγκλονιστικό τροχαίο - πριν λίγες ημέρες - που αφαίρεσε την ζωή δυο παιδιών, την τελευταία της πνοή άφησε και η Τζένη Δελαβίνια στην λεωφόρο της Ποσειδώνος.

Το πρωί της Τρίτης 3/8 μάθαμε τον άδικο και πρόωρο χαμό της Τζένης, από τροχαίο στην Ποσειδώνος στο Μοσχάτο, ήταν πεζή την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ήταν μόλις 55 χρόνων, γνωστή για το Φιλανθρωπικό της έργο.

Λίγα λόγια για την Τζένη Δελαβίνια

Η Τζένη γεννήθηκε στο Μοσχάτο στην οδό Φλέμινγκ, ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Άριστο και έχουν 2 παιδιά , από πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στη γυναικεία μόδα με μεγάλη επιτυχία.

Ήταν γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, προσέφερε συνέχεια ανιδιοτελώς και θα λείψει πολύ στην κοινωνία της πόλης μας… Δυστυχώς έφυγε… Καλό της ταξίδι… Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της…

Στιγμές με την Τζένη Δελαβινια

Αναζητείται ο οδηγός που σκότωσε τον 21χρονο Νικόλα της Λ. Ποσειδώνος

Ένας οδηγός χτύπησε και στην συνέχεια εγκατέλειψε τον 21χρονο Νικόλα στην Λ. Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο εξαιτίας του τροχαίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό, καθώς καλούν όποιον ξέρει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα της Τροχαίας που ανέλαβε την υπόθεση.

Το περιστατικό με θύμα τον 21χρονο Νικόλα έγινε την Τετάρτη 21/7 στις δέκα παρά είκοσι το βράδυ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως στη Βουλιαγμένη.

Ο 21χρονος επέβαινε στη κόκκινη μηχανή του μάρκας Yamaha του και κινούνταν στη λεωφόρο Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Πειραιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες συγκρούστηκε με ένα όχημα μαύρου χρώματος, το οποίο σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είναι μάρκας Audi. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει.

Η μηχανή του 21χρονου Νικόλα ο οποίος πέθανε από το τροχαίο

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

“Tην Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας– Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI , το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000“.