Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Δραματικές στιγμές για τον Δήμο Βερύκιο - «Έφυγε ο Μανώλης μου ο...»

Η συγκλονιστική ανάρτηση στα social media

Δραματικές στιγμές για τον Δήμο Βερύκιο - «Έφυγε ο Μανώλης μου ο...»
News 05.08.2021 10:47
Από Ίρις Βίλα

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Δήμος Βερύκιος καθώς ραγίζει καρδιές με την συγκλονιστική του ανάρτηση. Ένα αγαπημένο του πρόσωπο αποκάλυψε ότι έφυγε από την ζωή.

Φαίνεται πως η απώλειά του, του έχει στοιχείσει αρκετά καθώς η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό οπου δημοσίευσε μια φωτογραφία του δικού του ανθρώπου.

Ο Δήμος Βερύκιος έγραψε χαρακτηριστικά: ««ΑΝΤΙΟ Μανώλη μας. Στα 87 του έφυγε ο Μανώλης Βασιλαντωνάκης , ο ψήστης του ΤΙΤΑΝ, ο “βαρδιάνος”, ο συνδικαλιστής της σύνεσης και της αποτελεσματικότητας. Δημοκράτης μέχρι το κόκαλο…

Έφυγε ο Μανώλης μας, ο Κρητίκαρος με την ορμητική προσωπικότητα αλλά και την ευαίσθητη ψυχή που ξεπηδούσε μέσα από κάθε στοίχο της μαντινάδας που σκάρωνε στο “άψε σβήσε” ως απάντηση – παρέμβαση στα δρώμενα της καθημερινότητας… Έφυγε ο Μανώλης μου, ο 1ος άνθρωπος που πριν 40 χρόνια διέβλεψε την επαγγελματική μου πορεία – ούτε ο πατέρας μου δεν το είχε διακρίνει – και έκτοτε από το 1981 τα μάτια του Μανώλη ούτε στιγμή δεν ξεκόλλησαν από πάνω μου ! Ήταν «φύλακας Άγγελος μου» ,ο πιο φανατικός υπερασπιστής μου , γι’ αυτό και θρηνώ τον χαμό του.

Ο Μανώλης έφυγε μ ένα μυαλό “ξυράφι“, μαχητής και αξιοπρεπής, πλημμυρισμένος στην Αγάπη, τις Αγκαλιές και την αρχαιοελληνική Φροντίδα των τριών θυγατέρων του και της αγαπημένης του συζύγου.

Έφυγε όπως του άξιζε: Αρχοντικά, όπως Άρχοντας υπήρξε μια ζωή! Καλό σου ταξίδι Μανώλη μας… Η Κρήτη , τα Πετράλώνα , το ΤΙΤΑΝ , ο Αη Γιωργης, οι άπειροι φίλοι σου σε αποχαιρετούν.

Τα καλοκαίρια μας στον Αη Γιώργη γίνονται φτωχότερα χωρίς εσένα, πιο άνοστα χωρίς τους κολοκυθοκορφάδες σου που με θρησκευτική ευλάβεια προετοίμαζες για να τους παραδώσεις στην χρυσοχέρα μαγείρισσα σου και μετά έκανες προσκλητήριο στους γείτονες του κάμπου για να τους απολαύσουν μαζί με την φερμένη από την Κρήτη σου ρακή…

ΑΝΤΙΟ Κρητίκαρε…

ΑΝΤΙΟ Μανώλη μας».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Δήμου Βερύκιου

Η ανάρτηση του Βερύκιου

Οι δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day μετά το εμβόλιο κορωνοϊού

Ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Παπανώτας έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και μάλιστα, έξω από το εμβολιαστικό κέντρο βρέθηκε η κάμερα του Happy Day, στην οποία παραχώρησαν δηλώσεις και ζήτησαν από τους συνομίληκούς τους να κάνουν κι εκείνοι το εμβόλιο.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του showbiz που έχουν εμβολιαστεί και μάλιστα, οι δύο συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψαν πως έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca.

«Εγώ και ο Δημήτρης δεν είμαστε οι τυχεροί. Είμαστε οι έξυπνοι που κάναμε το αυτονόητο», είπε ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε πως δεν έχει κάποια παρενέργεια από τον εμβόλιο. Με τη σειρά του και ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως το μόνο που νιώθει είναι μια κόπωση.

«Ήταν μια απλή η διαδικασία που δεν καταλαβαίνεις. Ήταν πολύ καλή η οργάνωση και έμπειρο το νοσηλευτικό προσωπικό. Θέλω να απευθυνθώ στη γενιά μας, στους σημερινούς 50άρηδες, στη γενιά του ’60. Να μην χάσουμε την ευκαιρία. Θα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Εμείς κάναμε το AstraZeneca. Δεν το μετανιώσαμε. Ξέρουμε ότι με αυτό το εμβόλιο απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εντατικής», ανέφερε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Παπανώτας σε Γραμμέλη: «Τελικά ούτε για γραμματέας μου δε θα έκανες»

Έγινε η αποκάλυψη από τον Δήμο Βερύκιο για τον Δημήτρη Κοντομηνά και την Ελένη

Share