Για φαγητό στην Σύμη ο Τζέιμς με τον Τριαντάφυλλο - Κολλητάρια μετά το Survivor

Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για φαγητό στην Σύμη ο Τζέιμς με τον Τριαντάφυλλο - Κολλητάρια μετά το Survivor

Μπορεί μέσα στο Survivor να είχαν τις διαφωνίες τους, ωστόσο έξω από αυτό φαίνεται πως είναι αρκετά καλοί φίλοι. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος πρόσφατα έμεινε σε καραντίνα.

Οι δύο πρώην παίκτες αποφάσισαν να δειπνήσουν μαζί και να απολαύσουν από κοινού το φαγερό τους σε ένα από τα εστιατόρια της Σύμης.

Τη εν λόγω αποκάλυψη την έκανε ο James Καφετζής, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνη τη συνάντηση.

Ο 24χρονος διοργανωτής boat party έγραψε μάλιστα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο: “Στον αφρό τον έχω”.

Μαζί για φαγητό Τζέιμς και Τριαντάφυλλος

Για φαγητό ο Τζέιμς με τον Τριαντάφυλλο

Αυτή είναι η αιτία που ο Ντάφυ δεν πήγε στα γενέθλια της Μαριαλένας

Οι περισσότεροι πρώην παίκτες του Survivor 4 έδωσαν το παρόν σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

Έκπληξη, όμως, αποτέλεσε το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της personal trainer - μετά Survivor - όχι απλά δεν βρέθηκε στο μαγαζί αλλά δεν έκανε και καμία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να της ευχηθεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή Καλοκαίρι Not, ο τραγουδιστής δεν πήγε στα γενέθλια της Μαριαλένας γιατί εκεί παρευρέθηκε και ο Ασημακόπουλος με τον Κόρομι, οι δυο παίκτες που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά στο ριάλιτι.

Σύμφωνα, βέβαια, με τις δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες ο τραγουδιστής είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον κράτησαν μακριά από αυτό το event.