Αγκαλιά με την γυναίκα της ζωής του ο Σάκης Κατσούλης - «Υπόσχομαι πως θα παραμείνω ο “Σάκης σου”»

Η τρυφερή εξομολόγηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγκαλιά με την γυναίκα της ζωής του ο Σάκης Κατσούλης - «Υπόσχομαι πως θα παραμείνω ο “Σάκης σου”»

Πιο ενεργός από ποτέ είναι στα social media o Σάκης Κατσούλης, με τον ίδιο να απολαμβάνει την δημοσιότητά του. Μάλιστα, πριν από λίγο, μοιράστηκε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την γυναίκα της ζωής του ενώ προχώρησε και σε κίνηση ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους.

Ο λόγος φυσικά για την μητέρα του, στην οποία όπως φαίνεται τρέφει μεγάλη αδυναμία και αγάπη. Μάλιστα, ο νικητής του Survivor, θέλησε να προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για την ίδια, με τα λόγια του να συγκινούν.

Η ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη με την μητέρα του

"Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς γνωρίζετε την μητέρα μου…. Αυτό που σίγουρα πάντως δεν γνωρίζετε γιαυτήν,
είναι πως ήταν, είναι και θα είναι ο βράχος της ζωής μου…

Και αυτός ο τίτλος πάει σε κάθε μάνα εκεί έξω όχι μόνο την δική μου… Και δεν το λέω αυτό να ξέρετε έτσι απλά γιατί είναι η καθεμιά τους η γυναίκα που μας έφερε στην ζωή… ούτε γιατί σε αυτές οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα….

Ούτε καν γιατί αυτή θα είναι πάντα ο άνθρωπος που θα μας στηρίζει σε κάθε μας βήμα… Αλλά γιατί αυτές οι γυναίκες είναι αυτές που θα μας λένε πάντα για το σωστό, για το δίκαιο, αλλά κυρίως γιατί θα μας λένε τα λάθη μας…Όχι για να μας μαλώσουν, αλλά για να βεβαιωθούν ότι τα αναγνωρίσαμε και πως “μάθαμε” απο αυτά…
Γιατί θα στέκονται με αξιοπρέπεια και υπομονή σε κάθε δυσκολία δίπλα μας…

Αφήστε με λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας το νούμερο ένα μάθημα που πήρα στο #survivor… Την μάνα σας και τα μάτια σας!!! Σε αγαπάω μάνα και σου υπόσχομαι ότι θα απαντάω σε κάθε σου τηλέφωνο και θα ακούω κάθε σου γκρίνια ή ανυσηχία όσο και αν αστεία εμένα μου φαντάζει εκείνη την στιγμή…και δεν θα ξανα ακυρώσω κανένα μας καφέ και καμία μας συνάντηση για να “μεγαλώσω” επαγγελματικά…

Υπόσχομαι πως θα παραμείνω ο “Σάκης σου” και θα πρεσβεύω όλα όσα μου δίδαξες… Με αγάπη ο γιόκας σου” έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Κατσούλης με την μητέρα του

Κατσούλης και Ρουμελιώτη δεν είδαν τους φωτογράφους: Απίστευτο αποκλειστικό υλικό στη δημοσιότητα

Με τον καλύτερο τρόπο αποφάσισαν να υποδεχτούν τον Αύγουστο ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με μια βουτιά-ανακούφιση από τον πρωτοφανή καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Ο φακός του YOU τούς συνάντησε στην Αγία Άννα την περασμένη Κυριακή, μαζί με τους νικητές του “Battle of the Couples”, Άγγελο Κατσιλιανό και Μαριάννα Λουκά, με τους οποίους κάθισαν μαζί, συζήτησαν σε πολύ χαρούμενο κλίμα και έβγαλαν αναμνηστικές selfies. Αξίζει να σημειωθεί πως, μόλις ο Σάκης και η Μαριαλένα έγιναν αντιληπτοί από τους υπόλοιπους λουόμενους, επικράτησε το αδιαχώρητο με δεκάδες θαυμαστές να ζητούν φωτογραφίες από τους Survivors και κυρίως από τον νικητή, που ήταν περιχαρής για την αγάπη που του έδειχνε ο κόσμος.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Άκρως τρυφεροί μεταξύ τους, οι κινήσεις τους θυμίζουν κανονικό ζευγάρι, Σάκης και Μαριαλένα επιμένουν, ωστόσο, πως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους απ' ό,τι είδαμε στο Survivor και πως το μέλλον θα δείξει αν θα είναι ξανά μαζί. Δεν περιμένουμε εξελίξεις πάντως (μόνο) στα αισθηματικά, καθώς οι δυο τους είχαν μια σειρά από επαγγελματικά ραντεβού στη Μύκονο, τα οποία θα συζητηθούν έντονα αυτό τον χειμώνα σε περίπτωση που προχωρήσουν.

Κατσούλης - Ρουμελιώτη

Κατσούλης - Ρουμελιώτη αποκλειστικές φωτογραφίες