Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Έφτασαν στην Σύρο για τον γάμο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες

Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχαλάκη - Παπαγεωργίου: Έφτασαν στην Σύρο για τον γάμο τους - Οι πρώτες φωτογραφίες

Έτοιμοι να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας είναι η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Το ζευγάρι έφτασε στη Σύρο και σε δύο μέρες πρόκειται να παντρευτούν.

Οι δύο ηθοποιοί είναι έτοιμοι να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Στο πλευρό τους θα βρίσκονται λίγα φιλικά πρόσωπα αλλά και συγγενείς.

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν το αγαπημένο ζευγάρι έχει φτάσει στην Σύρο και ετοιμάζουν τα τελευταία για τον γάμο τους. Μάλιστα, η Δανάη Μιχαλάκη μοιράστηκε και μερικές φωτογραφίες από το όμορφη νησί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη από την Σύρο

Μιχελάκη - Παπαγεωργίου γάμος φωτογραφίες

Μιχελάκη - Παπαγεωργίου γάμος

Η νέα εμφάνιση του Γιώργου Παπαγεωργίου

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του θέλησε να κάνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, λίγο πριν τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη. Συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα νέο hairlook.

Ο ίδιος λοιπόν πήγε στο κομμωτήριο για να κόψει τα μαλλιά του, τα οποία επιμελήθηκε ο καλός του φίλος, Γιώργος Καμπούρης, ο οποίος σχολίασε πως «ήταν του γαμπρού το κούρεμα και του φίλου το ξεπροβάδισμα».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και την αφίσα για τη συναυλία του συγκροτήματος Polkar στα Χρούσσα της Σύρου όπου και συμμετέχει για τις 8 Αυγούστου και guest star θα είναι και η Δανάη Μιχαλάκη.

 Γιώργος Παπαγεωργίου αλλαγή στην εμφάνιση του

 Γιώργος Παπαγεωργίου αλλαγή στην εμφάνιση του λίγο πριν τον γάμο με την Δανάη Μιχαλάκη

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται στις 7 Αυγούστου στη Σύρο και συγκεκριμένα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Στο πλευρό της νύφης θα βρεθούν αυτή την ξεχωριστή μέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις Άγριες Μέλισσες, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου και βέβαια ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα συνοδεύεται από τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ ρύζι θα του πετάξουν τα μέλη του συγκροτήματός του.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.