Φάρμα: Έτσι είναι σήμερα μετά τις φονικές πυρκαγιές

Η κάμερα του Open στις καμένες εγκαταστάσεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα: Έτσι είναι σήμερα μετά τις φονικές πυρκαγιές

Εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, η κάμερα την εκπομπής «Καλοκαίρι #Not» του Open βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής του ΑΝΤ1.

Οι φονικές φωτιές που είχαν ξεσπάσει δημιούργησαν ανυπολόγιστες ζημιές καθώς κάηκαν αμέτρητες δασικές εκτάσεις, οι ψυχές των ζώων, αλλά και περιουσίες πολλών ανθρώπων με αποτέλεσμα από την μια στιγμή στην άλλη να μείνουν χωρίς σπίτι.

Όπως ανέφερε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, «Στις 15 Σεπτέμβρη επρόκειτο να ξεκινήσουν κάπου εκεί κοντά τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του ριάλιτι Φάρμα. Τα γυρίσματα αναβάλλονται, προφανώς και δεν θα γίνουν εκεί. Πλέον η εταιρεία παραγωγής αναζητά ήδη εδώ και μέρες κάποιο άλλο χώρο».

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις και στα Βίλια ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και οι άνδρες της Πυροσβεστικής για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not»

Οι φωτιές που έχουν κατακλύσει την χώρα μας έχουν προκαλέσει τεράστιες ψυχολογικές και υλικές ζημιές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ το μέρος στο οποίο πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της Φάρμας του ΑΝΤ1 την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, στις Αφίδνες, κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έγινε μαζί με χιλιάδες ακόμα στρέμματα δάσους παρανάλωμα του πυρός.

Το μέγεθος της ζημιάς -τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε ό,τι αφορά στον πανάκριβο τεχνικό εξοπλισμό- δεν έχει υπολογιστεί ακόμα καθώς κανείς δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει στο σημείο. Ενδεικτικό, όμως, είναι το γεγονός πως στο κτήμα υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες ενώ κατέγραψαν τη φωτιά να πλησιάζει, έπαψαν να δίνουν σήμα.

Ακόμα, πάντως, και αν οι εγκαταστάσεις δεν έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά, τα γυρίσματα του νέου κύκλου κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο κτήμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής Silver Line σε συνεννόηση με τον ΑΝΤ1 εδώ και καιρό αναζητούσε και άλλα μέρη που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τόπο γυρισμάτων, καθώς οι Αφίδνες είχαν πληγεί και από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο προκειμένου η πρεμιέρα να λάβει χώρα μετά τα Χριστούγεννα.

Φάρμα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα δωμάτια, τον αχυρώνα και την τραπεζαρία των παικτών

Το YOU είχε μπει στα παρασκήνια και σας παρουσιάζει τον χώρο όπου έζησαν οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, το μποστάνι τους, τον αχυρώνα τους, αλλά και το δωμάτιο του αρχηγού που εκλεγόταν κάθε εβδομάδα - με σαφώς περισσότερες ανέσεις από τους υπόλοιπους. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους παίκτες βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Σοφία Παυλίδου, ο Θανάσης Πάτρας και η Μαρία Μιχαλοπούλου του GNTM.

Φάρμα

Φάρμα  αποκλειστικές φωτογραφίες