Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που συνέλαβαν για διακίνηση κοκαΐνης

Κατηγορείται για διακίνηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM που συνέλαβαν για διακίνηση κοκαΐνης

Στο επίκεντρο της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο,η Α. Μ η οποία στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο reality μοντέλων όπου την είχαμε δει μαζί με την μητέρα της στην οντισιόν. Μάλιστα η ίδια δεν τα είχε καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση. Έτσι, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ την συνέλαβαν με 30 γραμμάρια κοκαΐνης στην κατοχή της.

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του GNTM

Αυτό είναι το μοντέλο που συνέλαβαν για διακίνηση ναρκωτικών

Μάλιστα, η σύλληψη της καλλονής έγινε στην Γλυφάδα έπειτα από έναν τυχαίο έλεγχο. Επιπλέον, τα 30 γραμμάτια κοκαΐνης βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της κάτω από το κάθισμα συνοδηγού.

Το μοντέλο υποστήριξε πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά της κι ούτε η ίδια δεν ξέρει πως βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της. Βέβαια, στο παρελθόν είχε ξανά απασχολήσει καθώς την είχαμε δει μέσα από το γνωστό reality μοντέλων όπου η ίδια είχε αποκαλύψει για την ενδοοικογενειακή βία που είχε ζήσει στο πλευρό του τότε Άραβα συντρόφου της.

Θυμάστε το μοντέλο με την κοκαΐνη; - Δεν θα πιστέψετε την αλλαγή στη ζωή της

Θυμάστε το μοντέλο με την κοκαΐνη που απασχόλησε το Πανελλήνιο με την υπόθεσή της; Δεν θα πιστέψετε την αλλαγή στη ζωή της και τι δουλειά κάνει πλέον σήμερα.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μετά από τα όσα πέρασε κλεισμένη στο Χονγκ Κονγκ, θέλησε να αφήσει στο παρελθόν τα περιστατικά που την "στιγμάτισαν". Το μοντέλο που πέρασε 17 μήνες γυναικείες φυλακές Lai King, είχε βρεθεί στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Τώρα πλέον η νεαρή ζει και πάλι μια ήρεμη ζωή πίσω στη Μυτιλήνη, δουλεύοντας σε ένα τοπικό μπαρ ενός κλαμπ, και φτιάχνοντας κοκτέιλ, σύμφωνα με τα όσα είπαν στο koolnews.gr Δείτε τι είχαν δείξει οι καταθέσεις των τελωνειακών στη δίκη του 21χρονου μοντέλου.

Πριν την αλλαγή στη ζωή της, δείτε αναλυτικά τις φωτογραφίες που καίνε το 19χρονο μοντέλο λίγο πριν την σύλληψη της

Μία άλλη εικόνα του μοντέλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη δίνουν φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Γνωστός της Ειρήνης μίλησε στο Star, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της.

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν την Ειρήνη λίγο πριν την σύλληψη της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2.6 κιλά κοκαΐνη τον Νοέμβριο του 2017. Οι πόζες της έχουν τραβηχτεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.

Το μοντέλο πίνει, χορεύει, καπνίζει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της. Φορά ένα κοντό μαύρο φόρεμα επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στα 19 της χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο.
Ποιοι την έστειλαν στο Χονγκ Κονγκ με τα ναρκωτικά; Υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την διάδοση των φωτογραφιών λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr