Τεράστιο το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Φημολογείται πως κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ

Με αυτό γυρνάει όλη την Ελλάδα μαζί με τα παιδιά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τεράστιο το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα - Φημολογείται πως κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών απολαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας μαζί του παρέα τα παιδιά του. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Πρωινού μαζί με την Φαίη Σκορδά, που φέτος θα έχουν ανανεωμένη ομάδα, γυρνάει διάφορα νησιά και απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ο παρουσιαστής έχει μεγάλη αδυναμία στη θάλασσα, για αυτό άλλωστε και είναι χειμερινός κολυμβητής. Ενώ, τη θερινή περίοδο προτιμά αντί να πάρει κάποιο καράβι για να πάει διακοπές, να πάρει το σκάφος του και να ταξιδέψει.

Αυτό είναι το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας εδώ και μερικά χρόνια έχει ένα μεγάλο φουσκωτό σκάφος, το οποίο θα σε εντυπωσιάσει. Όπως μάλιστα γράφει το koolnews κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ, μαζί με τις 300άρες μηχανές που διαθέτει, είναι μάρκας Technohull και πιάνει πάνω από 70 κόμβους την ώρα.

«Η Φαίη και ο Γιώργος, κάποτε ήταν μαζί στην τηλεόραση γιατί ήταν ζευγάρι, τώρα...»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται μίλησε πριν από λίγο καιρό η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό καθώς και στη φετινή σεζόν που πέρασε μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η δημοσιογράφος, που γενικά δεν χαρίζεται στις δηλώσεις της για πρόσωπα της τηλεόρασης, σχολίασε πως η ομάδα του Πρωινού δεν κατάφερε να βρει τα βήματά της και πως ίσως από τη νέα σεζόν να είναι διαφορετικά τα πράγματα.

«Η Ηλιάνα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένα ξεχωριστό κορίτσι και βέβαια, για να το πάμε στο πιο τηλεοπτικό, η Ηλιάνα έχει εξέλιξη. Το Pop Up ήταν μια εκπομπή η οποία πέρασε δύσκολα, σε κάποιες φάσεις προσπαθούσαμε να βρούμε το στίγμα μας, την ταυτότητά μας. Νομίζω το βρήκαμε κάποια στιγμή γιατί όλα χρειάζονται κάποιον πειραματισμό και μια δοκιμή», είπε αρχικά.

Αναφερόμενη στην τηλεοπτική επανασύνδεση της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε: «Κάποτε ήταν μαζί στην τηλεόραση, η Φαίη και ο Γιώργος γιατί ήταν ζευγάρι, τώρα δεν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν. Η ομάδα ξανασυστήθηκε στη μέση της σεζόν και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Ενδεχομένως του χρόνου, απ΄όσο γνωρίζω, θα είναι ο Γιώργος και η Φαίη… να το ξαναβρούνε».