Σούσουρο με το βίντεο που κυκλοφορεί και πρωταγωνίστρια έχει την Φαίη Σκορδά

Έδωσαν πάλι ρεσιτάλ! Θα "κλάψετε" από τα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σούσουρο με το βίντεο που κυκλοφορεί και πρωταγωνίστρια έχει την Φαίη Σκορδά

Λίγος καιρός έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει και επίσημα η νέα σεζόν και έτσι ο ΑΝΤ1, θέλησε να προετοιμάσει το τηλεοπτικό κοινό με βίντεο τα οποία έχουν γίνει viral στα social media από την πρώτη κιόλας στιγμή. Στα βίντεο αυτά υπάρχει και η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια που για ακόμη μια σεζόν θα μας πει "καλημέρα" μέσα από το Πρωινό, τραγούδησε στους τηλεθεατές της στέλνοντας στο τέλος ένα μεγάλο φιλί. Το εν λόγω βίντεο λοιπόν, το επεξεργάστηκαν και έχει αποσπάσει πάνω από 8 χιλιάδες προβολές.

Σελίδα του Insagram πήρε το βίντεο και άλλαξε τη φωνή της Φαίης Σκορδά! Όπως θα δείτε και παρακάτω είναι άκρως απολαυστικό.

Αυτό είναι το επικό βίντεο με την Φαίη Σκορδά

Απίστευτο περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά

Σε μία πολύ ιδιαίτερη δημόσια εξομολόγηση θέλησε να προχωρήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για κάτι που έκανε για πρώτη φορά στη ζωή της και σηματοδότησε για εκείνη μία νέα αρχή.

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν το Πρωινό, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε από τη Χαλκιδική, όπου απολάμβανε τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Στον δρόμο του γυρισμού, αποφάσισε να οδηγήσει εκείνη και αυτό είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά στη ζωή της, ενώ σαν βοήθεια είχε τον κουμπάρο της που οδηγούσε στο μπροστά αυτοκίνητο.

«7 ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη – μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα. Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου. Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (σ.σ. ο κουμπάρος και νονός του γιου της) και πίσω εγώ τον ακολουθούσα…

Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει», έγραψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στην ανάρτησή της.

Φαίη Σκορδά Θεσσαλονίκη