E-shop για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις!

E-shop για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις!

Στους περισσότερους από τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων έχει περάσει τουλάχιστον μία φορά από το μυαλό τους η ιδέα της κατασκευής ενός online καταστήματος, που τις πιο πολλές φορές έχει μείνει... στη σκέψη!

Πολλοί από αυτούς αποθαρρύνονται γιατί πιστεύουν ότι η κατασκευή ενός e-shop προϋποθέτει πολύ χρόνο και χρήμα. Άλλοι πάλι νιώθουν ότι πρόκειται για έναν νέο κόσμο, τον ψηφιακό που δυσκολεύονται να τον κατανοήσουν. Βρίσκονται μπλεγμένοι με άγνωστες έννοιες όπως domain, web design, SEO, που εμφανίζονται ως ανυπέρβλητα εμπόδια! Πολλά είναι και τα ερωτήματα που προκύπτουν και πρέπει να απαντηθούν.

Πως επωφελείται για παράδειγμα ένας επιχειρηματίας που έχει ήδη ένα εμπορικό κατάστημα, φτιάχνοντας και ένα e-shop; Πως θα το κάνει επιτυχημένο και με ποιους τρόπους θα προσελκύσει πελάτες;

Απαντήσεις σε όλα αυτά μπορούν να δοθούν μόνο από έναν συνεργάτη που γνωρίζει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τον ψηφιακό κόσμο.

Με τις υπηρεσίες digital marketing για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η ομάδα του vrisko αποτελεί one stop shop που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για ψηφιακή ανάπτυξη. Έχει τα εργαλεία, τη γνώση και τις απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ερωτήματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες μέσα από μακρόχρονες συνεργασίες, έχοντας αναλάβει την ψηφιακή προβολή και ανάπτυξη πάνω από 14.000 πελατών.

Ο σχεδιασμός του e-shop είναι μόνο η αρχή, το πραγματικό στοίχημα είναι να γίνει επιτυχημένο! Γι’ αυτό η ομάδα του vrisko βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία για να τον βοηθήσει να πετύχει. Μελετά την αγορά και τις ανάγκες του, σχεδιάζει το e-shop του λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και έχοντας πάντα ως στόχο την καλύτερη εμπειρία του χρήστη – πελάτη.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί, αλλά δημιουργεί αποτελεσματικές καμπάνιες στο Facebook το Instagram και τη Google που στόχο έχουν να “μιλήσουν” απευθείας στους πελάτες που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της επιχείρησης. Επιπλέον εξασφαλίζει προβολή στο vrisko.gr την ελληνική μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι χρήστες όταν θέλουν να βρουν μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο στόχος που είναι να αυξηθούν οι πωλήσεις και να αποφέρει η επένδυση που έχει γίνει από τον επιχειρηματία.

Στο vrisko η δημιουργία ενός eshop δεν τελειώνει με την παράδοση του έργου. Αντίθετα, τότε είναι που αρχίζει!