Στη δημοσιότητα ακατάλληλο βίντεο παίκτριας από το Bachelor 2 - Από τις πρώτες επιλογές του Παππά

Την δείχνει σε περιπτύξεις με μελαχρινό άνδρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη δημοσιότητα ακατάλληλο βίντεο παίκτριας από το Bachelor 2 - Από τις πρώτες επιλογές του Παππά

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε ένα τέτοιο φαινόμενο! Και παίκτης του Big Brother 2 βρέθηκε εκτεθειμένος με αντίστοιχο βίντεο που κυκλοφόρησε! Τέλος πάντων... Το εν λόγω βίvτεο κυκλοφορεί από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η παίκτρια έχει ενημερωθεί για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, καθώς κανένα spoiler δεν την παρουσιάζει να βρίσκεται εκτός βίλας του ριάλιτι. Το πιθανότερο είναι η ίδια να εξακολουθεί να βρίσκεται στη βίλα του «The Bachelor».

Πρόκειται για σκληρό υλικό που παρουσιάζει τη νεαρή παίκτρια σε περιπτύξεις με μελαχρινό άνδρα, ο οποίος βιvτεοσκοπεί την πράξη, με την ίδια να γνωρίζει σαφώς πως οι προσωπικές της στιγμές καταγράφονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως αφορά μία από τις πιο έvτονες παρουσίες του σπιτιού, με την προσωπικότητά της να έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όσο για τις ατάκες της; Είναι μία και μία.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η υπόθεση θα μας απασχολήσει πολύ, καθώς είναι ξεκάθαρο πως το συγκεκριμένο υλικό δεν κυκλοφόρησε με τη συγκατάθεσή της…

*Η επιλογή της κεντρικής φωτογραφίας είναι τυχαία...

Αυτή η παίκτρια ΔΕΝ θα είναι η εκλεκτή του Παππά - Έχει ήδη αποχωρήσει από το The Bachelor 2

Μπορεί να μην ξέρω (ακόμα) ποια θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2 αλλά ξέρω σίγουρα ποια ΔΕΝ θα είναι δίπλα του στο τέλος και εννοείται πως θα σας το μεταφέρω μέσα από Vanda's blog του Youweekly.gr! Έτσι κι αλλιώς ξέρετε πως... εδώ θα μαθαίνετε πάντα όλα τα πικάντικα!

Ο φετινός εργένης έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά του και την... υποκριτική του στο ριάλιτι αλλά... τι τον νοιάζει; Αυτός στο τέλος και το κορίτσι θα πάρει και τα χιλιάρικα που έχει συμφωνήσει με τον ALPHA, και δεν είναι λίγα πιστέψτε με!

Από την άλλη δε, οι φετινές συμμετέχουσες είναι μια προς μία! Τον έριξαν λίγο τον Παππά σε σύγκριση με τις επιλογές που είχε ο Βασιλάκος, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα. Τέλος πάντων δεν είναι αυτό το θέμα μας...

Θα σας μεταφέρω κάτι που έμαθα με επιφύλαξη, όμως! Δεν μπορείς να είσαι για τίποτα σίγουρος σε αυτή την ζωή! Αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει η Αθηνά New York, δυστυχώς! Η... 26χρονη που κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την πρώτη της εμφάνιση, όπως μου αποκαλύφθηκε από μια πολύ έγκυρη πηγή μου, δεν είναι πια στη βίλα!

Να σας υπενθυμίσω πως τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει αρκετά οπότε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κάποια πραγματάκια παραπάνω! Το κορίτσι αυτό, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει επιστρέψει στην Αμερική και χαλαρώνει!

Κρίμα, εγώ αυτό έχω να πω!