Χαμός στο σπίτι Μπόμπα - Τανιμανίδη με τον ερχομό των διδύμων

Το επικό βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο σπίτι Μπόμπα - Τανιμανίδη με τον ερχομό των διδύμων

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα επικό βίντεο μέσα από το σπίτι της, το οποίο έχει γίνει εντελώς διαφορετικό μετά τον ερχομό των διδύμων.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανά καιρούς μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τις δίδυμές της στο Instagram της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και πώς έχει σκοπό να τις ονομάσει.

Αυτή τη φορά λοιπόν μας έδειξε το σαλόνι της, το οποίο έχει γεμίσει με πράγματα για τα μωρά, καρότσια και παιχνίδια και φυσικά όλα επί δύο!

Το βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα από το σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα για τα δίδυμά της

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει κατά πολύ καθώς η ίδια έγινε μητέρα πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο δυο δίδυμα κοριτσάκια, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Από τότε προτεραιότητά της αποτελούν τα αγγελούδια της. Βέβαια, μπορεί να έγινε μητέρα όμως η ίδια εξακολουθεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή Influencer αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση στην οποία ενημέρωσε για το δύσκολο βράδυ που πέρασε με τις δίδυμες κόρες τους, οι οποίες έμειναν άυπνες. Η μανούλα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα έχω πάθει Μαρία Ηλιάκη. Ναι, αυτό που μπαίνει και μας λέει τις εμπειρίες της και πως τα πέρασε. Και χθες έκανα το λάθος, το μέγα λάθος να μην κάνω μπάνιο τα κορίτσια το βράδυ με αποτέλεσμα να χάσουν την ρουτίνα τους, να κοιμηθούν από τις 7 το απόγευμα και να ξυπνήσουν 01:00 νομίζοντας ότι είναι μέρα. Άρχισαν να γελάνε, να παίζουν, να κλαίνε… Το μάτι γαρίδα, ποτέ ξανά! Σήμερα όλη μέρα κουτουλάνε, δεν τρώνε, νυστάζουν πάρα πολύ.»