Κωνσταντίνος Αργυρός: Το αίτημα που έκανε στην παραγωγή του Voice για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το αίτημα που έκανε στην παραγωγή του Voice για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο στο The Voice και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή του show για να αισθανθεί πιο άνετα.

Το αγαπημένο show κάνει πρεμιέρα το Σάββατο (18/9) και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε σε έναν τέτοιο ρόλο.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Αργυρού για το The Voice

«Ζήτησα να μη βλέπω τις κάμερες στο «The Voice». Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Προσπαθούσα να το καταλάβω και να νιώσω ο εαυτός μου.

Έχω εντυπωσιαστεί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν είχαμε κάνει ποτέ παρέα αλλά είναι αξιολάτρευτος. Η Έλενα Παπαρίζου είναι διαμάντι. Θέλω να καθοδηγήσω νέα παιδιά σαν κριτής να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πιο απολαυστικό από ποτέ το τρέιλερ της πρεμιέρας

Το «The Voice» πρόκειται να επιστρέψει και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο ΣΚΑΪ. Η μεγάλη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μάλιστα, το πρώτο τρέιλερ από τα blind auditions είναι στον αέρα και όπως είναι λογικό είναι άκρως απολαυστικό καθώς οι κριτές φαίνονται τέρμα ανανεωμένοι.

Έτσι, οι τηλεθεατές θα έχουν και πάλι την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο project το οποίο κάνει απόλυτη θραύση καθώς μαζί τους για πρώτη φορά θα είναι και Κωνσταντίνος Αργυρός.