Ξέσπασε η μητέρα της πρώην παίκτρια του Power of love - «Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε η μητέρα της πρώην παίκτρια του Power of love - «Εάν γνώριζα θα την είχα καταδώσει»

Σοκ έχε προκαλέσει η είδηση σε συγγενείς αλλά και φίλους πως η πρώην παίκτρια του Power of love μαζί με τον σύντροφό της συνελήφθησαν για κατοχή 7,8 κιλών ηρωίνης.

Από την άλλη η μητέρα της μίλησε «ανοιχτά» στην εκπομπή Live News και ανέφερε όλα όσα πιστεύει για την ίδια της την κόρη η οποία μάλιστα στην απολογία της στην ανακρίτρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι αθώα. Η μητέρα της δήλωσε:

«Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση. Η δήλωση που έκανε στον ανακριτή ''Με κατέστρεψες'' δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω».

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα»

Όπως συνεχίζει η μητέρα της 29χρονης «εάν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της μητέρας της πρώην παίκτριας του Power of love

Φίλης της πρώην παίκτριας του Power of Love αποκαλύπτει: "Είχαν τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι"

Στο Love It μίλησε η Ιόλη Κεσίδου, η φίλη και συμπαίκτρια της 29χρονης στο Power of Love που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη 9/9 μαζί με τον σύντροφό της για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Λίγο μετά την άφιξη του ζευγαριού στον ανακριτή, η Ιόλη μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε πως το 29χρονο μοντέλο είχε αρκετές εντάσεις με τον σύντροφό της.

«Μου το έστειλε μια φίλη μου μήνυμα, αλλά δεν αναγραφόταν όνομα για το ποια ήταν η κοπέλα και μόλις πάτησα και μου το έβγαλε έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μου είχε δείξει κάτι ποτέ και η ζωή που έκανε ήταν μια πολύ απλή και λιτή ζωή για να κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι το κάνει και σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει στη μέση. Μέσα στο παιχνίδι ήταν ευχάριστη, κάναμε αρκετή παρέα, ερχόταν στο δωμάτιο μου, μιλούσαμε, γελούσαμε βγαίναμε έξω.

Ποτέ δεν μου είχε δώσει την αίσθηση ότι κάνει κάτι απαγορευμένο. Μετά το παιχνίδι είχαμε βρεθεί κάποιες φορές, μιλούσαμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο. Εγώ από το internet έμαθα ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού που ήταν χωρισμένη δεν συζητούσαμε και πολλά, εγώ ήξερα ότι όταν βγήκα από το παιχνίδι μου είπε ότι τα ξαναβρήκαν και ότι ήταν πολύ καλά, απλά είχαν και τις εντάσεις τους σαν ζευγάρι αλλά δεν μπήκε σε λεπτομέρειες.

Μου είπε ότι τα συζήτησαν και τα ξαναβρήκαν, ότι έχει δει διαφορά και αλλαγή στο πρόσωπό του και ότι είναι πάρα πολύ καλά. Μου είχε παρουσιάσει έναν άνθρωπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν πολλά θέματα σαν ζευγάρι, όπως αντιμετωπίζουν και πολλά άλλα ζευγάρια».