Βασίλης Ζούλιας: Φωτογραφίες από το εξοχικό - υπερπαραγωγή που διατηρεί στο Μαύρο Λιθάρι

Τα έπιπλα σε ρετρό στυλ με μπουφέδες και συνθέσεις που παραπέμπουν σε παλιάς αισθητικής σπίτια στο κέντρο της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλης Ζούλιας: Φωτογραφίες από το εξοχικό - υπερπαραγωγή που διατηρεί στο Μαύρο Λιθάρι

Ο Βασίλης Ζούλιας είναι ένας από τους πιο αγαπητούς σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα, ενώ η φήμη του έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό. Πλέον, μάλιστα ο ίδιος διευρύνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, δοκιμάζοντας το ταλέντο του και στη διακόσμηση. ανακαίνιση διαμερισμάτων και μονοκατοικιών.

Δείγματα της αισθητική του βλέπουμε, άλλωστε, στους προσωπικούς του χώρους εκεί που ζει και εμπνέεται, δωμάτια, τοίχοι, γωνίες που αντανακλούν το γούστο και την αισθητική του.

To εσωτερικό του σπιτιού δεν απογοητεύει με τον σχεδιαστή να μας δίνει μια γεύση από την pop κουζίνα με τα ράφια και τα ντουλάπια βαμμένα στους τόνους της ώχρας. Μία απόχρωση που μαζί με το φωτεινό πράσινο του τοίχου δίνει ένα εξωτικό στυλ στη διακόσμηση. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Το διαχωριστικό με τις χάντρες με το σχέδιο ενός πολύχρωμου παπαγάλου.

Tο σαλόνι βάζει σε ρόλο πρωταγωνιστικό τα χρώματα του lime και του γαλάζιου με τα ντεσέν στα υφάσματα να παίζουν στα γνώριμα μοτίβα του σχεδιαστή, τα αγαπημένα του floral σε τιρκουάζ και πράσινους τόνους.

Δείτε τις φωτογραφίες στο okmag.gr