Καλό Μεσημέρι: Ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα επιστρέφουν στην Κρήτη TV

Πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμρβίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημέρι: Ο Λευτέρης Κουμαντάκης και η Χριστιάνα Σκούρα επιστρέφουν στην Κρήτη TV

Η εκπομπή Καλό Μεσημέρι επιστρέφει στην Κρήτη TV για μία ακόμη δυναμική σεζόν! Για 25η συνεχόμενη χρονιά η αγαπημένη εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, συνεχίζει και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συναντήσεις, άφθονο γέλιο, στιγμές συγκίνησης και φυσικά, μια καλή παρέα για να τα μοιραστείς.

Χριστιάνα Σκούρα Λευτέρης Κουμαντάκης

Η ψυχαγωγική πρόταση της Κρήτη TV, που χρόνια τώρα αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών της Κρήτης και όχι μόνο, επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη με μία δυνατή ομάδα 12 συνεργατών!

Πλούσια ρεπορτάζ από κάθε γωνιά του νησιού που αναδεικνύουν πρόσωπα και μέρη που μας καλούν να τα γνωρίσουμε. Προτάσεις μαγειρικής, συνεντεύξεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες, ταξίδια, fitness μυστικά, διατροφή, μόδα – ομορφιά, life style ειδήσεις, ιατρικά νέα, κοινωνικές δράσεις, κινηματογράφος, τέχνη – παράδοση.

Τα μεσημέρια μας ανακαλύπτουμε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας με θετική διάθεση, αισιοδοξία και χαμόγελο!

Η εκπομπή θα δίνει καθημερινά ραντεβού στις 15.00 στην Κρήτη TV!

Καλό Μεσημέρι με το Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάννα Σκούρα.

Καλό Μεσημέρι Κρήτη TV

Το trailer της εκπομπής

Όσα είχαν πει η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης λίγο πριν κάνουν την πρεμιέρα

«Η παρουσία της Ιωάννας ήταν καταλυτική. Μας έδωσε τα ηνία μιας εκπομπής την οποία έχει απογειώσει. Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιλογή της διοίκησης της ΚΡΗΤΗ TV. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας επέλεξαν να είμαστε μαζί. Έχουμε εποικοδομητικό άγχος...», είχε πει χαρακτηριστικά η Χριστιάννα Σκούρα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Κουμαντάκης ανέφερε πως οι προετοιμασίες της εκπομπής έχουν ξεκινήσει ήδη.