Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου»

«Λογικά ήταν η μετάλλαξη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό - «Πέρασε όλη η ζωή από μπροστά μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής T-Live έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9) ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος μίλησε για τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν εμβολιασμένος.

Όπως εξήγησε, η περιπέτειά του τον τρόμαξε πάρα πολύ και ζήτησε από τον κόσμο να αγνοήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να ακούσει προσεκτικά όλα όσα έχουν να πουν οι γιατροί.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον κορωνοϊό

«Γυρνώντας στη Μύκονο, επειδή το καράβι είχε περάσει από όλα τα νησιά, κόλλησα. Λογικά ήταν η μετάλλαξη γιατί είχα τα συμπτώματα της μετάλλαξης που είναι σαν κρυολόγημα κτλ. Κόλλησα στο καράβι και αν την επόμενη ημέρα ξαναέκανα ένα ταξίδι, θα μετέδιδα τον ιό. Άρα το σκηνικό που λένε ότι ο εμβολιασμένος είναι άτρωτος», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε, μία εβδομάδα μετά έκανε το τεστ και βγήκε αρνητικό: «Σε αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι ευθύνεται μάλλον το εμβόλιο. Πέρασε όλη η ζωή μου από μπροστά μου. Φοβήθηκα πολύ».

"Ούτε κατά του εμβολίου είμαι, ούτε το έκανα για να προβληθώ!"

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες με το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφερόμενος στο εμβόλιο.

Για την ακρίβεια φαινόταν οργισμένος δηλώνοντας πως παρά το γεγονός ότι έκανε και τις δυο δόσεις εμβολίου πλέον είναι θετικός στον ιό.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή παρερμηνεύτηκαν από κάποιους, που πίστεψαν πως εκείνος μιλάει κατά του εμβολιασμού κι εκείνος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά ισχύει και τι όχι επανήλθε με ένα νέο βίντεο.

«Ξανά δηλώνω επίσημα για όσους δεν κατάλαβαν ότι έχω εμβολιαστεί άρα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ του εμβολίου έκρινα ότι έπρεπε να το κάνω. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι σε μια δημοκρατική κοινωνία με ελεύθερη βούληση να αποφασίζουμε τι είναι καλό για εμάς και για το κοινωνικό σύνολο !! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας» έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο τραγουδιστής.

Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας εξήγησε παράλληλα στο βίντεο που δημοσίευσε, πως πολλοί χρησιμοποίησαν την προηγούμενη ανάρτησή του για να εναντιωθούν στο εμβόλιο και την κυβέρνηση, κάτι που δεν ισχύει.

«Το προηγούμενο ποστ ούτε πολιτικό μήνυμα είχε, ούτε κατά του εμβολίου είμαι. Ούτε το έκανα για να προβληθώ. Απλά σας είπα το τι περνάω. Σας έδειξα τη σοβαρότητα της κατάστασης για να σας δείξω τη σοβαρότητα του ιού. Κάποιοι που χρησιμοποιούν τα λόγια επωνύμων και μη για να εξυπηρετήσουν σκοπούς, εμένα με βρίσκουν αντίθετο και δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτά. Εγώ σήμερα είμαι καλύτερα και δεν έχω πυρετό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.