"Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση!" - "Έσπασε" την σιωπή της η πρώην παίκτρια του Power of Love

"Έχω μετανιώσει! Δηλώνω ότι η συγκατηγορούμενή μου δεν είχε καμία εμπλοκή" ανέφερε από την άλλη ο σύντροφός της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Την σιωπή τους έσπασαν μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού η πρώην παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφος της που έχουν συληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Το 29χρονο μοντέλο μιλώντας στο Live News, επιμένει στην αθωότητα της, όπως και η μητέρα της, ενώ δηλώνει θύμα του άντρα που ερωτεύτηκε ενώ ο 32χρονος σύντροφος της παραδέχεται το λάθος του.

Οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Power of Love και του συντρόφου της

«Είμαι αθώα. Δεν είχα απολύτως καμία γνώση για το τι έκανε ο σύντροφός μου. Με τύφλωσε ο έρωτας και εμπιστεύτηκα τον σύντροφό μου που ετοιμαζόμουν να παντρευτώ».

Ο 32χρονος σύντροφος της αναφέρει από την άλλη: «Αποπειράθηκα να μεταφέρω ναρκωτικά που δεν μου ανήκαν. Έκανα λάθος που δέχτηκα να το κάνω, αλλά επιμένω ότι δεν έχω την κυριότητά τους. Εργάζομαι από 13 ετών και διαμένω σε ένα φτωχικό διαμέρισμα 50 τετραγωνικών… Έχω μετανιώσει. Δηλώνω ότι η συγκατηγορούμενή μου δεν είχε καμία εμπλοκή και προσδοκώ στο δικαστήριο να μου επιβληθεί μια ποινή αντίστοιχη με τον ρόλο μου που ήταν δευτερεύων και περιφερειακός».

Αναλυτικά τι υποστήριξε η 29χρονη στην απολογία της

«Κατά τη διάρκεια του ερωτικού μας δεσμού, αντιλήφθηκα ότι ο συγκατηγορούμενος μου έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο ίδιος δε παραδέχτηκε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης διαβεβαιώνοντας με πάντα ότι επρόκειτο για περιστασιακή χρήση, που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να διακόψει, και είχε την πρόθεση να το κάνει.

Παραταύτα, το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αιτία επανειλημμένων χωρισμών μας, καθώς η συμπεριφορά του αυτή δεν ήταν ανεκτή από εμένα ως χαρακτήρα, και βρισκόταν σε πλήρη αντίθεση με τις ευχές μου. Με διαβεβαιώσεις όμως από την πλευρά του, ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, και ότι δεν θα ξανακάνει χρήση ναρκωτικών και καθώς ήμουν νέα και τυφλωμένη από έρωτα, με έπειθε να επανασυνδεθούμε.

Πράγματι, τον τελευταίο χρόνο δεν έπεσε στην αντίληψή μου να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ήμουν ερωτευμένη με τον κατηγορούμενο και το ίδιο έδειχνε και εκείνος κι έτσι επακολούθησε η πρόταση γάμου, την οποία αποδέχτηκα τον Αύγουστο του 2021.

Δυστυχώς όμως ο γάμος μου αυτός δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί. Τουναντίον, λόγω της εμπλοκής του συγκατηγορουμένου μου, ανατράπηκε ο κόσμος μου και η ζωή μου. Αντί να ολοκληρώσουμε τις προετοιμασίες και να παντρευτούμε, εξαιτίας της εμπλοκής του χωρίς καμία γνώση η συμμετοχή δική μου, κατακεραυνωμένη από τις εξελίξεις, και μην μπορώντας να συνειδητοποιήσω ακόμα τι έχει συμβεί, βρίσκομαι κρατούμενη, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες.

Από μία νέα κοπέλα, εργαζόμενοι σε 2,3 δουλειές, φοιτήτρια του ΕΚΠΑ και σπουδάστρια δημοσιογραφίας, φέρομαι ατυχώς σήμερα ως διακινήτρια ναρκωτικών και μάλιστα κατ’ επάγγελμα. Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου, πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή, δημιουργία οικογένειας και παιδιών, τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου.

Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα, και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η θετική μου απάντηση στην πρόταση του θα ήταν και η καταστροφή μου.»

«Αρνούμαι ότι αργοπόρησα να ανοίξω την πόρτα του διαμερίσματος. Από την ώρα που ήρθα στο διαμέρισμα περί τις 16.00 μμ, μέχρι και την άφιξη των αστυνομικών στις 18.40μμ, ασχολήθηκα με την τακτοποίηση και καθαριότητα, καθώς κατά την επιστροφή μου, διαπίστωσα ότι ο σκύλος που συγκατηγορούμενού μου είχε ουρήσει εντός του διαμερίσματος, οπότε ήταν η αφορμή να καθαρίσω και όλο το χώρο από τις τρίχες του σκύλου. Τα δεν ball – τάπερ, τα οποία αναφέρονται στην κατάθεση, αποτελούν τα δοχεία που προορίζονται για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη.

Αρνούμαι δε ότι δήλωσα πως πέταξα 20 γραμ. ναρκωτικά στην τουαλέτα, όσον αφορά την αναφερόμενη ηλεκτρονική ζυγαριά, δεν είχα καμία γνώση» είπε χαρακτηριστικά. «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω» τόνισε η κατηγορούμενη.

Αναφερόμενη στα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι υποστήριξε πως «Κάποια από αυτά ήταν από εργασία, κάποια από δώρα προ γάμο, και κάποια από δώρα – βοήθειες από το περιβάλλον των δύο οικογενειών μας, για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου.»