Κατερίνα Στεφανίδη: Δήλωσε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών - Απίστευτο κράξιμο στα social media

Μόνο που δεν την "σταύρωσαν"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Στεφανίδη: Δήλωσε υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών - Απίστευτο κράξιμο στα social media

Υπέρ του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών τάχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, ένα ζήτημα το οποίο συζητιέται αρκετά αυτόν τον καιρό στην Ελλάδα, μιας και ακόμα δεν έχει γίνει επιτρεπτό.

Η σπουδαία αθλήτρια δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια και φανερά την υποστήριξη της και μάλιστα κάλεσε τους Έλληνες να υπογράψουν το σχετικό ψήφισμα.

Ωστόσο, η ανάρτηση της αυτή στο Twitter, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και για ακόμη μια φορά έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών αλλά και επιθετικών σχολίων.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, παρόλα αυτά, επέστρεψε με μια νέα ανάρτηση, με την ίδια να απαντά στα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ πριν λίγο καιρό δέχτηκε ξανά επίθεση με αφορμή τις δηλώσεις της για τις φωτιές.

Η ανάρτηση και η απάντηση της Κατερίνας Στεφανίδη

"Εν τω μεταξύ αυτοί με απειλούν με unfollow και εγώ τους μπλοκάρω μην και ξεχαστούν”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ίδια θέλησε πολύ να κερδίσει ένα μετάλλιο σε αυτούς του Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με την απογοήτευση της είναι φανερή.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μέσα σε όλα, η αθλήτρια υποσχέθηκε να κάνει ξανά υπερήφανους τους Έλληνες στο μέλλον.

“Η επιτυχία και η αποτυχία είναι πάντα τόσο κοντά. Σήμερα δεν κατάφερα να κάνω αυτό για το οποίο ήμουν έτοιμη. Σήμερα δεν κατάφερα να σας φέρω ένα ακόμα μετάλλιο και να σηκώσω την Ελληνική σημαία ψηλά. Αλλά σήμερα το πάλεψα όσο ποτέ.

Μετά από σχεδόν δυο χρόνια με ασταμάτητα προβλήματα καταφέρω να έρθω 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να είμαι η μόνη αθλήτρια στον τελικό που έφτασε το φετινό της ρεκόρ. Και για αυτό δεν μπορώ να είμαι τίποτα άλλο παρά υπερήφανη.

Τα Ολυμπιακά μετάλλια δεν είναι εύκολα και οι άλλες αθλήτριες ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από εμένα σήμερα και τα άξιζαν περισσότερο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και ελπίζω να σας κάνω ξανά περήφανους στο μέλλον”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη η πρώτη της ανάρτηση μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης στους Ολυμπαικούς Αγώνες