Βαρύ πένθος για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Έφυγε από την ζωή η μητέρα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαρύ πένθος για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Πόπη Μαλλιωτάκη, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της. Η ίδια γνωστοποιήσε το δυσάρεστο αυτό γεγονός, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media.

Η γνωστή τραγουδίστρια -που φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Βαλάντη- αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στην Κρήτη όπου και διέμενε η μητέρα της.

Η ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για τον θάνατο της μητέρας της

“Πριν λίγη ώρα με ενημέρωσαν ότι έφυγες μανούλα μου. Νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά μου, τόσο βαθύ, όσο εκείνο που είχα νιώσει πριν λίγα χρόνια που πάλι κάποιο κομμάτι της ζωής μου είχε χαθεί…

Τα μάτια μου δεν συγκρατούν τα δάκρια πια μαμά… Πριν λίγες μέρες ήμουν κοντά σου στην Κρήτη και έτριβα τα χεράκια σου για να απαλύνω τον πόσο σου και τώρα ξαφνικά μας άφησες. Σε λίγες ώρες θα είμαι πάλι εκεί, κοντά σου ξανά, να σε αποχαιρετήσω. Καλό ταξίδι, να μας προσέχεις από ψηλά. Σ΄ αγαπώ πολύ…”.

 Βαρύ πένθος για την Πόπη Μαλλιωτάκη

«Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου όταν αντιλήφθηκα ότι γνωρίζει τη διεύθυνση μου»

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραχώρησε συνέντευξη την Espresso και στον Βαγγέλη Κάραλη και μίλησε για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε ενώ περιέγραψε πόσο φοβήθηκε.

Θα ήθελα να αναφερθούμε και στο πρόσφατο περιστατικό με τον εμμονικό «θαυμαστή» σας, που σας παρακολουθεί, έχοντας φτάσει ακόμα κι έξω από το σπίτι σας. Μάλιστα, κινηθήκατε νομικά. Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση; Υπήρξε στιγμή που φοβηθήκατε για την ζωή σας;

Εννοείται ότι φοβήθηκα για τη ζωή τη δική μου και του γιου μου, διότι ζούμε στο ίδιο σπίτι. Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου όταν αντιλήφθηκα ότι ο άνθρωπος αυτός γνωρίζει τη διεύθυνση του σπιτιού μου αλλά και τις κινήσεις μου.

Ένιωσα ανήμπορη να αντιδράσω και να αμυνθώ και για αυτόν τον λόγο δημοσιοποίησα το γεγονός. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και την έχει αναλάβει η δικηγόρος μου. η οποία γνωρίζει τις νομικές διαδικασίες.

Πόπη Μαλλιωτάκη εμμονικός θαυμαστής