Ξέσπασε σε κλάματα στη σκηνή για τον Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα - Δεν μπορούσε να τραγουδήσει

«Θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα στη σκηνή για τον Mad Clip η Ελένη Φουρέιρα - Δεν μπορούσε να τραγουδήσει

Η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον αιφνίδιο θάνατο του καλού της φίλου και συνεργάτη, Mad Clip. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στη σκηνή της Amita Motion και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν έφτασε η ώρα να τραγουδήσει τη μεγάλη κοινή τους επιτυχία «Μπορεί».

Στην προσπάθειά της να σταματήσει να κλαίει, η Ελένη Φουρέιρα αποχαιρέτησε για ακόμα μία φορά τον Mad Clip. Άλλωστε ήταν και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν εν ζωή, μιας και τραγούδησαν μαζί στον γάμο φιλικό τους ζευγαριού.

H φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη για την Ελένη Φουρέιρα, που προσπαθούσε να ξεκινήσει να τραγουδάει αλλά δεν της έβγαινε η φωνή από τα κλάματα.

Η συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα.

Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι συνεργάτες του Mad Clip, μετά τον τραγικό θάνατο του στην άσφαλτο. Η Ελένη Φουρέιρα, που ήταν στενή φίλη του τράπερ, σπάραξε με το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μετά την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε λίγο μετά την τραγική είδηση του θανάτου του, προχώρησε σε μια νέα, πριν από λίγα λεπτά.

Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν».

Αποκαρδιωτικό το μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα για τον Mad Clip