Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από την εκκλησία Καινούργιου - Τσαγκρίδης

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για το ερωτευμένο ζευγάρι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα μέσα από την εκκλησία Καινούργιου - Τσαγκρίδης

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Κατερίνα Καινούργιου. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος της παρουσιάστριας έγινε κουμπάρος το μεσημέρι του Σαββάτου 18/9.

Φυσικά, η Κατερίνα δεν θα μπορούσε να μην τον συνοδεύσει στο σημαντικό αυτό γεγονός και έτσι το ζευγάρι έδωσε το παρών στο γάμο της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της Art Athina, Σταματία Δημητρακοπούλου.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα μάξι φόρεμα σε ροζ απόχρωση και κατά την διάρκεια της τελετής η ίδια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Να σημειώσουμε ότι ο Φίλιππος έκανε μια πολύ τρυφερή έκπληξη στην Κατερίνα στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπή.

Φωτογραφίες από τον γάμο που πήγαν Καινούργιου - Τσαγκρίδης

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Καινούργιου Τσαγκρίδης φωτογραφίες

Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Καινούργιου Τσαγκρίδης

«Στον Φίλιππο αρέσει η Ιωάννα Τούνη για αυτό και...»

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ALPHA και λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, μιλώντας για τα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο παραλίγο να χωρίσουν στις διακοπές τους στην Ιταλία.

«Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί νομίζω ότι η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο. Θα το αποφύγω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία, κυριολεκτικά, γιατί του έλεγα σε κάθε μέρος «έλα βγάλε μου μια φωτογραφία». «Δε γίνεται αυτό! Έπρεπε να έχουμε πάρει μαζί την Πωλίνα την φωτογράφο, να της πληρώναμε και το ξενοδοχείο. Δεν το αντέχω αυτό να σε βγάζω κάθε τρεις και λίγο», μου είπε. Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει. Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».