Πάνος Κιάμος: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”»

Άνοινε την καρδιά του στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πάνος Κιάμος: «Έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα”»

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Κυριακής (19/9) η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, μέσα από την συχνότητα του MEGA. Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Πάνος Κιάμος.

Οι δύο φίλοι ξεκίνησαν το ταξίδι τους επισκέπτοντας αρχικά την πανέμορφη Ιθάκη. Με την συνοδεία των τραγουδιών του επιτυχημένου τραγουδιστή, οι δύο άντρες μπήκαν στην βάρκα και ξεκίνησαν το ψάρεμα,

Αφού έκατσαν, έπειτα, σε ένα ταβερνάκι, ο Πάνος Κιάμος άνοιξε την καρδιά του και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ζωή του αλλά και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν έχει κάποια ιδιαίτερη επαφή με τη θάλασσα αλλά σε εκείνη έβρισκε καταφύγιο στις πρώτες αγωνίες αλλά και επιτυχίες του.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, θυμήθηκε και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε, το «Χωρίς νερό» το 1998.

Οι δηλώσεις του Πάνου Κιάμου στην πρεμιέρα του Fishy

«Το έχω στείλει στα ραδιόφωνα, περνάει ένας μήνας και είμαι όλη μέρα επάνω στα ραδιόφωνα. Για δύο μήνες δεν το έχω ακούσει πουθενά και έχω πιάσει τον εαυτό μου να πηγαίνει στην παραλία και να βάζω τα κλάματα δύο με τρεις ώρες, όταν απελπιζόμουν και να λέω δεν θα παίξει πουθενά.

Από έξω το έπαιζα “όλα καλά” και από μέσα μου να κλαίω. Σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο η θάλασσα ήταν το απάγκιο μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να παίρνω το αμάξι να πηγαίνει στην παραλία, εκεί έχω κλάψει, εκεί έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει “θέλω τα παρατήσω όλα” κι εκεί έπιασα τον εαυτό μου να το ακούει πρώτη φορά μετά από δυόμιση μήνες».

Η ανακοίνωση για το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πάνος Κιάμος

«Το Posidonio Music Hall από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του και έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία όλων, τηρούσε και θα συνεχίσει να τηρεί με απόλυτο σεβασμό όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ορίζει η πολιτεία κατά της πανδημίας!

Σας περιμένουμε και αυτή την Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου κοντά μας, όπως και κάθε Παρασκευή και Σάββατο γιατί η μουσική μας ενώνει!

Η “καρδιά” της διασκέδασης συνεχίζει να χτυπά δυνατά στο Posidonio!».