Βίκυ Καγιά: «Για αυτό έφυγα από το GNTM! Αυτή είναι η αλήθεια...»

«Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση να φύγω! Το πένθησα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βίκυ Καγιά: «Για αυτό έφυγα από το GNTM! Αυτή είναι η αλήθεια...»

Συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε πρόσφατα η Βίκυ Καγιά. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το GNTM αλλά και πως πήρε την απόφαση για την παρουσίαση του DWTS.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM

Έτσι έφυγες από το GNTM;

Υπήρξε η πρόταση για το «Dancing with the Stars» και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό.

Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge.

Συναισθηματικά ήταν ένας δύσκολος αποχωρισμός;

Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την αποχώρησή της από το GNTM

«Η Βίκυ Καγιά ήταν το GNTM αλλά η Ισμήνη μπήκε αμέσως στο ρόλο...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του GNTM και στην αντικατάσταση της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αφού αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε πως της αρέσει πολύ η νέα κριτής του GNTM.

«Δε ξέρω αν θα κάνει η Έλενα Χριστοπούλου εκπομπή, δεν έχω ιδέα. Είδα πολύ λίγο από το GNTM αλλά είχα απορία να δω πως θα είναι χωρίς τη Βίκυ. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει, ο ρόλος της ήταν πολύ δυνατός και είναι το GNTM δε μπορεί να αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό. Εμένα μου άρεσε, πιστεύω ότι η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μου αλλά δε τα φοβάμαι γιατί μάλλον δε τα ξέρω. Εδώ δε φοβήθηκα πέρυσι θα φοβηθώ φέτος», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.