Κώστας Τσουρός: «Με την Ναταλία Γερμανού βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά»

«Όλοι οι επαγγελματίες δεν θέλουν να είναι στάσιμοι και δεμένοι σε μια καρέκλα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Τσουρός: «Με την Ναταλία Γερμανού βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά»

Στην εφημερίδα "Real Life" και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Τσουρός. Ο γνωστός δημοσιογράφος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στο Mega, ενώ πριν λίγες ώρες μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού

Ήταν εύκολο να διαχειριστεί αυτή τη μεταγραφή καθώς τα σενάρια κυκλοφορούσαν ενώ ήταν στον αέρα του "Καλύτερα δε γίνεται";

"Κάποιες στιγμές ήταν δύσκολο, γιατί ξαφνικά βγήκε προς τα έξω ότι μιλάω με το MEGA και αυτό έγινε γνωστό αρκετά νωρίς. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο, γιατί ήμουν σε μια εκπομπή που ήταν στον αέρα. Στη σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού βοήθησε πάρα πολύ ότι την είχα ήδη ενημερώσει. Είχα μοιραστεί τις σκέψεις μου μαζί της, της είχα πει ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οπότε δεν υπήρξε αιφνιδιασμό.

Με τη Ναταλία, στα τρία χρόνια που ήμασταν πολύ στενοί συνεργάτες, γνωριστήκαμε πολύ καλά. Φτάσαμε σε ένα σημείο να είμαστε σαν οικογένεια, γι’ αυτό και κρατάμε τη σχέση αυτή που έχουμε. Στην περίπτωση μας και οι δυο βάλαμε τα συναισθήματα μας πάνω από τη δουλειά. Η Ναταλία μού έχει δώσει συμβουλές για την καινούργια εκπομπή και με έχει ρωτήσει και εκείνη για την εκπομπή της. Δεν είμαστε πια συνεργάτες, αλλά δύο πολύ καλοί φίλοι.

Πιστεύω ότι όλοι οι επαγγελματίες δεν θέλουν να είναι στάσιμοι και δεμένοι σε μια καρέκλα. Εμένα μου δόθηκε η ευκαιρία φέτος από το MEGA. Μου έκαναν μια πολύ καλή πρόταση, την οποία εκτίμησα πολύ. Επίσης, είδα ότι με θέλουν πολύ και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνω σοβαρά υπόψη. Η αλήθεια είναι ότι είχα κουραστεί να δουλεύω Σαββατοκύριακα, έπαιξε και αυτό τον ρόλο του. Είναι μια πρόκληση. Πιστεύω να πάμε καλά. Έρχονται και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία θα γίνουν στην πορεία, και πιστεύω ότι θα είναι όμορφα. Κάνουμε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να κάνω εγώ τις ανακοινώσεις. Υπάρχει μια συνολική και μακροχρόνια συνεργασία, μόνο αυτό μπορώ να σου πω".

 Κώστας Τσουρός για Ναταλία Γερμανού

Οι ευχές του Κώστα Τσουρού και η on air απάντηση της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της έκανε πρεμιέρα 11/9 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται». Μπορεί ο Κώστας Τσουρός να αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν ίδιες.

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί και να δείξει την δική του στήριξη σε όλη την ομάδα, ενόψει της πρεμιέρας. Ο Κώστας Τσουρός με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Σας αγαπώ! Καλή αρχή».

Έτσι, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε on air στον πρώην συνεργάτη της και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο του ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλό μεσημέρι στον Κώστα Τσουρό, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Γεια σου Κώστα, ξέρω ότι μας βλέπεις. Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα. Η αγάπη όλων μας είναι δεδομένη και το ξέρεις, όπως και η δική σου προς εμάς και το ξέρουμε κι εμείς».

Ανάρτηση Κώστα Τσουρού