Mega Καλημέρα: Γενέθλια στο πλατό για την Φλορίντα - Η τούρτα έκπληξη

Η αποκάλυψη για το χθεσινό βράδυ που πέρασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Mega Καλημέρα: Γενέθλια στο πλατό για την Φλορίντα - Η τούρτα έκπληξη

Γενέθλια έχει σήμερα 20/9 η Φλορίντα Πετρουτσέλι και η εκπομπή Mega Καλημέρα θέλησε να της κάνει μια πολύ γλυκιά έκπληξη στο πλατό με την παρουσιάστρια και καλή της φίλη Ελεονώρα Μελέτη να τα έχει κανονίσει όλα στην εντέλεια, λίγες ημέρες μετά τα δικά της εντυπωσιακά γενέθλια.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της, της εμφάνισαν μια τούρτα με φράουλες, την οποία έσβησε όταν όλοι της τραγούδησαν το "χρόνια πολλά" και της ευχήθηκαν.

Η αποκάλυψη για τα βράδυ που πέρασε για τα γενέθλια της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ ο σύζυγός της, Άρης Γούτος της έκανε μία υπέροχη έκπληξη με τους φίλους της και σήμερα, είναι η δεύτερη τούρτα που σβήνει.

Τα γενέθλια της Μελέτη στο πλατό του Mega Καλημέρα

Ιδιαίτερη ήταν η ημέρα για την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη καθώς σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Έτσι, οι συνεργάτες της θέλησαν να της κάνουν μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη μιας και της ευχήθηκαν στον αέρα της εκπομπής αλλά δεν άργησε να έρθει και η τούρτα έκπληξη, όπως και μια υπέροχη ανθοδέσμη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ευχή μου θα είναι δημόσια γιατί θέλω να ευχηθώ καλά για όλους μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί! Και πάνω απ’ όλα, στις εποχές που διανύουμε να σας ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτήν την υπέροχη έκπληξη. Είναι η πρώτη τούρτα που σβήνω.

Νιώθω πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος, πολύ ευλογημένος και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους, να είναι η ψυχή τους γεμάτη». Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ευχή μου θα είναι δημόσια γιατί θέλω να ευχηθώ καλά για όλους μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί!

Και πάνω απ’ όλα, στις εποχές που διανύουμε να σας ευχαριστήσω πολύ γι’ αυτήν την υπέροχη έκπληξη. Είναι η πρώτη τούρτα που σβήνω. Νιώθω πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος, πολύ ευλογημένος και αυτό θέλω να ευχηθώ σε όλους, να είναι η ψυχή τους γεμάτη».