Στην τηλεόραση η Ιωάννα Τούνη - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Σε τι πρότζεκτ θα τη δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην τηλεόραση η Ιωάννα Τούνη - Το ανακοίνωσε στο Instagram

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδκτυακούς της φίλους πως σε λίγο καιρό πρόκειται να τη δούμε σε ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Η γνωστή influencer, η οποία πληρώνεται αδρά για μία δημοσίευσή της στα social media, θα κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα. Μπορεί να μην είπε ξεκαθάρα σε ποιο πρόγραμμα θα βρίσκεται ωστόσο γνωρίζουμε πως θα είναι στο J2US.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα

«Θα με δείτε πολύ σύντομα σε ένα προτζεκτ της tv. Ήρθα πάλι Αθήνα γιατί έχω δουλειά, δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να σας πω τι δουλειά έχω, νομίζω δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά θα σας το πω σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Οι κοινές δηλώσεις Αλεξάνδρου - Τούνη στο Super Κατερίνα

Είναι από τις φορές που λες, "μακάρι να μην το είχαν παραδεχθεί" αλλά τα θέλαμε και τα πάθαμε! Πολύ πριν αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη πως βρίσκεται σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου εμείς σας είχαμε παραθέσει τρυφερές τους φωτογραφίες και λέγαμε πως είναι μαζί! Ε, από την ώρα που το είπαν... έχουμε κουραστεί να σηκώνουμε πέτρα και να τους βρίσκουμε από κάτω!

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, έκανε πρεμιέρα στον ALPHA η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Πάνω στην ροή, λοιπόν, εμφανίστηκε στα ξαφνικά η Ιωάννα Τούνη για να κάνει... έκπληξη στον Δημήτρη κι ακούστηκε μάλιστα χαρακτηριστικά η ατάκα "Κατερίνα σε ευχαριστώ για την έκπληξη!"

Εμείς να δείτε τι έκπληξη πάθαμε που το ακούσαμε αυτό αφού και πήγαν μαζί στο κανάλι αλλά και εδώ και ώρες η infuencer βομβαρδίζει τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με stories όπου βρίσκεται στα παρασκήνια της εκπομπής! Αυτά ο Δημήτρης δεν τα είχε δει άραγε;

Τούνη

Τούνη Αλεξάνδρου Super κατερινάΤούνη Αλεξάνδρου

Τέλος πάντων... Οι δυο τους μίλησαν για την σχέση τους.. Έκαναν αποκαλύψεις για το πως και πότε γνωρίστηκαν.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στον συνεργάτη της για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη κι εκείνος αποκάλυψε τα συναισθήματά του, χωρίς δεύτερη σκέψη. «Περνάμε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Με έχει κατακλύσει το συναίσθημα και είπα να το ζήσω. Ζω το τώρα και βλλεπουμε για τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά και εκείνη την ώρα μπήκε στο πλατό η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι ρωτήθηκε για το πώς γνωρίστηκε και η εκθαμβρωτική influencer αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ιδιαίτερο love story, η συνέχεια ήταν πολύ πιο μαγική. Η αρχή μας έγινε μέσα από τα social media. Εκεί ξεκίνησε η διεκδίκηση. Απαντούσα και δεν απαντούσα».

Τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Έχουμε κοινή φίλη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, είχαμε μιλήσει λίγο και υπήρχε ένα πάτημα. Το έπαιζε στην αρχή, είχε ένα υφάκι και καλά κάνετε και την κράζετε».

Στη συνέχεια, οι δυο τους έδωσαν εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε με κάποια stories της Ιωάννας και κάποιες δηλώσεις του Δημήτρη για τους Αντίπαξους.