Επική στιγμή για την Ελένη Μενεγάκη - Έπεσε στην κυριολεξία κάτω από τα γέλια

Η γνωστή παρουσιάστρια παρέσυρε τον Σάββα Πούμπουρα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Επική στιγμή  για την Ελένη Μενεγάκη - Έπεσε στην κυριολεξία κάτω από τα γέλια

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται ξεκάθαρα πως έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πάντοτε ευδιάθετη και αυτό βγαίνει προς τα έξω καθώς το χιούμορ της σε συνδυασμό με τους συνεργάτες της τα λέει όλα.

Έτσι, ένα από τα μεγάλα πειραχτήρια της παρέας είναι ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κλήθηκε να κάνει αναρρίχηση και θέλησε να μιλήσει για την εμπειρία του στην παρουσιάστρια.

Ξεκίνησε λοιπόν από την αρχή για το τηλεφώνημα που δέχτηκε και κάπου εκεί, η παρουσιάστρια άρχισε να γελά με την ψυχή της και να τον σπρώχνει, όπως χαρακτηριστικά κάνει όλα αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση.

Ωστόσο φάνηκε ότι χρησιμοποίησε λίγη παραπάνω δύναμη, με τον Σάββα να καταλήγει στο πάτωμα και την ίδια να τον… ακολουθεί για να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Ελένη»

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά την πρεμιέρα της στο Mega

Λίγο μετά την μεγάλη πρεμιέρα της στο Mega, η Ελένη Μενεγάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, στις οποίες εξήγησε ποια ήταν τα συναισθήματά της πριν κάνει τη μεγάλη της επιστροφή καθώς και τι ακριβώς είχε συνεννοηθεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία της έκανε ποδαρικό όπως πάντα.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως όλη η διαδικασία της εκπομπής της είχε λείψει πάρα πολύ, ωστόσο την ίδια στιγμή είχε άγχος για το πώς θα πάει η πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της στο Mega

«Είχα πάρα πολύ άγχος, δεν φάνηκε λίγο ότι μου έλειψαν όλα αυτά; Γύρισα με το συναίσθημα χαράς, ανυπομονησίας, σιγουριάς και ευτυχίας. Δεν είχα πει στη Νατάσσα Θεοδωρίδου από τα Χριστούγεννα ότι θα γυρίσω, αλλά μου είχε πει ότι αν γυρίσω θα είναι μαζί μου, πάντα είμαστε μαζί εμείς», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.