Δήμητρα Κατσαφάδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον φύλακα άγγελό της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Κατσαφάδου: Η τρυφερή ανάρτηση με τον φύλακα άγγελό της

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα η Δήμητρα Κατσαφάδου κατάφερε να γίνει όχι μόνο μια πετυχημένη επιχειρηματίας αλλά και να γίνει ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στα social. Η μελαχρινή επιχειρηματίας. με την αυθεντικότητά της έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο ενώ η φιλανθρωπική της δράση συγκινεί.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει διάφορες στιγμές είτε από την προσωπική της ζωή είτε από τα επαγγελματικά της.

Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία συστήνοντάς μας για πρώτη φορά τον άντρα που στέκεται δίπλα της από την πρώτη στιγμή και που είναι όπως λέει ο φύλακας άγγελός της. Το πρόσωπο φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από τον αδερφό της που τη βοηθά σε όλα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: « Για να σε φτάσω πλέον σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών μου!!! Έγινες 2 μέτρα!!! Ποτέ δεν βγήκες μπροστά στις κάμερες, ποτέ δεν έδειξες τη δύναμή σου ολοφάνερα, παρά μόνο βουβά και αθόρυβα…

Ήσουν ο πρώτος που πήγαινες με το μηχανάκι τις πρώτες μου κρέμες από την κατσαρόλα!!! Ήσουν ο πρώτος που με πίστεψε γιατί μου έχεις παθολογική αδυναμία… Ήσουν εκείνος που κουβάλαγες τις κρέμες από το εργαστήριο με τις κουρτίνες, στο πρώτο μου κατάστημα του Πειραιά!!!

Είσαι και θα είσαι ο πρώτος στην οικογένειά μας αλλά και στην καρδούλα μου!!! Είσαι και θα είσαι ο ήρωάς μου που με προστατεύει πάντα!!! Αν και ο μικρότερος κατά σειρά ηλικιακά, είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει ΠΟΤΕ! Με τέτοια πρότυπα ποιος να συγκριθεί μαζί σου αδερφέ μου??».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Δήμητρα Κατσαφάδου

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απάντηση της στις φήμες που την θέλουν να αναλάβει δική της εκπομπή

Στην κάμερα της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (16/9) η Δήμητρα Κατσαφάφου. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που την θέλουν να έχει δική της εκπομπή αλλά και στο αν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στο J2us.

«Δεν με έχει ενημερώσει κανείς για κάτι τέτοιο. Δεν το επιτρέπει η συνείδησή μου και η Αντελίνα είναι και φίλη μου. Έβλεπα τα δημοσιεύματα και έλεγα είναι δυνατόν να πατήσω πάνω σε άλλον άνθρωπο και σε φίλη μου;

Ποτέ δεν θα πήγαινα σε μια θέση οποιασδήποτε άλλης κοπέλας γιατί θεωρώ ότι είναι κακή ενέργεια. Η Αντελίνα είναι ιδανική σε αυτό που κάνει. Είναι γεγονός ότι δεν με νοιάζουν τα χρήματα.

Έχω δεχτεί πρόταση. Έχω μεγάλη αδυναμία στον Νίκο Κοκλώνη απλά έχω πολλές υποχρεώσεις. Εγώ δεν είμαι αφεντικό, είμαι η ψυχή της εταιρίας. Τι θα κάνουν τα παιδιά εδώ;».