Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Δευτέρας 20/9 όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά και στις κόρες του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά σιγά διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε και η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια.

Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας το τρώνε»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη

Παρουσιαστής με δική του εκπομπή ο Θανάσης Ευθυμιάδης!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι ένας ηθοποιός ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που συμμετείχε σε σίριαλ. Κάποια από αυτά σημειώνουν επιτυχία ακόμη και σήμερα κατά την προβολή των επαναλήψεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός -και πρόσφατα και συγγραφέας- έχει επιλέξει, μαζί με την οικογένεια του, έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής προσπαθώντας να αφυπνίσει τους διαδικτυακούς του φίλους. Έχει καταφέρει να πείσει πολλούς από αυτούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και γενικότερα την κοσμοθεωρία τους γύρω από το ευ ζην.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει δεχτεί πρόταση από... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr