Πατέρας Mad Clip: «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πατέρας Mad Clip: «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο»

Από την ημέρα που έγινε το τραγικό τροχαίο με θύμα τον Mad Clip, έχουν περάσει 19 ημέρες. Μάλιστα, από την χθεσινή αυτοψία που πραγματοποίησε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, Παναγιώτης Μαδιάς θα ρίξει φως στα αίτια που έκοψαν το νήμα της ζωής του γνωστού τράπερ.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα κι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Και άρα πιθανώς τα ελαστικά της μοιραίας Porsche για λίγα αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα έχασαν την αποδοτικότητά τους.

Ο πατέρας του τράπερ μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή επισημαίνοντας πως «Για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο. Από τη στιγμή που έχω κάνει καταγγελία στην ελληνική αστυνομία, οφείλει η ελληνική αστυνομία να μου το αναγγείλει αυτό το γεγονός και όχι να το μαθαίνω από τα κανάλια».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του πατέρα του Mad Clip

Επιτήδειοι ανέφεραν σε αγγελία ότι πωλείται το αμάξι του Mad Clip

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως ο αγαπημένος τράπερ Mad Clip, έπεσε νεκρός πάνω στην άσφαλτο μετά από ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα που είχε κατά την επιστροφή του από γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/9), η εκπομπή Love it αποκάλυψε πως κάποιοι επιτήδειοι στο διαδίκτυο έχουν αναρτήσει αγγελία στην οποία πωλείται το κατεστραμμένο αμάξι του Mad Clip για ανταλλακτικά, ενώ όπως έγινε γνωστό χθες στις λαμαρίνες βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του τράπερ.

«Σε site που πωλούνται αυτοκίνητα ανέβηκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο του Mad Clip με αγγελία ότι πωλείται για ανταλλακτικά μετά από παρότρυνση της οικογένειας, ότι δηλαδή η οικογένεια θέλει να πουλήσει τα ανταλλακτικά της Porche του Mad Clip. Αυτό είναι αναληθές. Η αγγελία κατέβηκε μετά από λίγο», ανέφερε η δημοσιογράφος του Love it.

Η αγγελία για το αμάξι του Mad Clip