Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη - «Ήθελα να βγω έξω να κάνω οτοστόπ να πάω σπίτι μου»

«Με πήραν τα παιδιά μου τηλέφωνο και έλεγαν "πού είσαι ρε μάνα;"»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη - «Ήθελα να βγω έξω να κάνω οτοστόπ να πάω σπίτι μου»

Αρκετά τυχερή είναι φέτος η Ελένη Μενεγάκη, καθώς όπως αποκάλυψε και η ίδια κατά την διάρκεια της σημερινής (21/9) της εκπομπής, το σπίτι στα Μελίσσια και το στούντιο του MEGA βρίσκονται πολύ κοντά.

Ωστόσο, η ίδια μια φορά άργησε να φτάσει σπίτι της καθώς την επέστρεφε ένας συνεργάτης της, ο οποίος σαν νέος οδηγός, την πήγε από έναν άλλον, πιο μακρινό δρόμο, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα είπε: «Δύσκολα θα συμβεί κάτι και δεν θα είμαι εδώ. Μιλάμε διαδρομή ένα τέταρτο, αν δεν σε πάει ο Στάθης και κάνει μιάμιση ώρα, μπορεί να με πήγε και στα Τουρκοβούνια…Οδηγεί δύο μήνες, πες μου γιατί μπήκα… Φρέσκος οδηγός και εγώ δεν μπαίνω σε φρέσκο οδηγό..

Με GPS με πήγε και με πήραν τα παιδιά μου τηλέφωνο και έλεγαν «πού είσαι ρε μάνα; Είπες ότι θα έρθεις… Ήθελα να βγω έξω να κάνω οτοστόπ να πάω σπίτι μου» κατέληξε, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και μια επική στιγμή με τον Σάββα Πούμπουρα.

Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψη

30 και βάλε εκατομμύρια ευρώ συν ακίνητα: Η συνολική περιουσία της οικογένειας Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους, όπως αυτήν, που γνωστό περιοδικό έφερε στη δημοσιότητα τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ το σκάφος του). Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι τώρα προστέθηκε και η νέα μονοκατοικία που έχτισε πριν από λίγους μήνες στην Γλυφάδα η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ φωτογραφίες του σπιτιού).