Άλλαξε τα μαλλιά της μετά από χρόνια η Ρούλα Κορομηλά - Άκρως ανανεωμένη με το νέο look

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλλαξε τα μαλλιά της μετά από χρόνια η Ρούλα Κορομηλά - Άκρως ανανεωμένη με το νέο look

Ελάχιστες φορές έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια τα μαλλιά της η Ρούλα Κορομηλά. Η ίδια είναι ορκισμένη ξανθιά ενώ έχουμε πολύ καιρό να την δούμε με ένα μαλλί διαφορετικό από το ίσιο καρέ.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ανανεωθεί και να παίξει με τα μαλλιά της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει μπούκλες και να κόψει αφέλειες, μια αλλαγή αρκετά μεγάλη για την ίδια.

Μάλιστα, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να της περιποιείται τα μαλλιά ο κομμωτής Βαγγέλης Χατζής.

Στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η ίδια έγραψε: «Με τον Βαγγέλη Χατζή γνωριζόμαστε από τότε που μας ήξερε… μόνο η μάνα μας. Μακρύ, φράντζες, κοντό, αφέλειες,μύτες, ξανά μακρύ, καρέ, ασύμμετρο και κάθε άλλη αλλαγή όλα αυτά τα χρόνια έφερε πάντα τη δική του υπογραφή. Τον εμπιστεύομαι τυφλά και τον αφήνω ελεύθερο να δημιουργεί. Υ.Γ: Τέλεια μου τα κάνες Βαγγέλη μου, να δω πως θα φτιάχνω μόνη μου…». Δείτε εδώ και μια σπάνια εμφάνιση της πριν μερικές μέρες με ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο!

Η αλλαγή στα μαλλιά της Ρούλας Κορομηλά

Απίστευτη κατηγορία για την Ρούλα Κορομηλά - «Αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια»

Μια απίστευτη κατηγορία έγινε για την Ρούλα Κορομηλά στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη. Ο Κώστας Μπίγαλης χαρακτηριστικά, αποκάλυψε πως δεν τον άφησε να τραγουδήσει όσο ήθελε σε εκπομπή της, με αποτέλεσμα να μην πάει ως καλεσμένος.

«Το κομμάτι “I miss you” είναι εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία. Όταν κάποια, κάποτε, έλειψε πολύ. Το όνομα “big Alice” ήταν μια ιδέα του Νίκου Μαστοράκη και αποτελεί λογοπαίγνιδιο με το όνομα μου. Το τρεχαντήρι δεν έκανε για τη Eurovision. Το video clip του κομματιού γυρίστηκε στην Άνδρο με κακό καιρό και είχαμε παγώσει από το κρύο», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

«Με την Πωλίνα γνωριζόμαστε 29 χρόνια. Με πολιορκεί αλλά δεν ξέρω που θα καταλήξουμε. Στη θεατρική μου συμμετοχή στο “Αχ Μαρία” συστήθηκε για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό ο Τάκης Ζαχαράτος. Στο κομμάτι “Ο Μύθος” είμαι ένας άλλος. Ο δίσκος “με τον ήλιο στους ιχθείς” άρχισε να πουλάει ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του χάρη σε ένα φτηνό video clip».

«Ο Τέρενς Κούικ στην αρχή της πορείας μου αποφάσισε να με ονομάσει Αλέξη. Είχα βοηθήσει την Ρούλα Κορομηλά με τις εκπομπές της, αλλά κάποια στιγμή εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει χρόνο για δύο τραγούδια. Μου έδινε τρία λεπτά αντί για 6. Και όταν προβλήθηκε αυτή η εκπομπή που δεν πήγα, η Ρούλα Κορομηλά τραγουδούσε μόνη της 20 λεπτά», συμπλήρωσε ο Κώστας Μπίγαλης, μετά και την επίθεση που είχε κάνει στον Σπύρο Παπαδόπουλο.