Μύρωνας Στρατής: «Πάμε για δεύτερο παιδάκι»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μύρωνας Στρατής: «Πάμε για δεύτερο παιδάκι»

Ο Μύρωνας Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για τον γάμο του, το πως βιώνει την πατρότητα αλλά και την αγάπη του για τη μαγειρική. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε βαφτίσει το παιδάκι του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή μου τα τελευταία δύο χρόνια, δεν είμαι πλέον σε σχέση, είμαι παντρεμένος. Έχω περάσει από διάσημη σχέση και είναι από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω βιώσει με βάση το αν αισθάνομαι άνετα ή όχι».

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για το πως γνώρισε την Κατερίνα, τη γυναίκα της ζωής του, και για τον καρπό του έρωτά τους, που ήρθε στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα: «Η Κατερίνα υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία επτά χρόνια, όταν γνωριστήκαμε ήμασταν και οι δύο σε άλλη σχέση, αλλά έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο.

Ο μικρός μας είναι καρπός αγάπης, αλλά βιάστηκε να έρθει στον κόσμο ενάμιση μήνα νωρίτερα και δεν προλάβαμε να κάνουμε ούτε σύμφωνο συμβίωσης. Τραγουδούσα στην Πάτρα και όταν κατέβηκα από τη σκηνή έμαθα από μία φίλη της ότι η Κατερίνα γεννάει, ταράχτηκα, αλλά έπρεπε να ελέγξω το συναίσθημα.

Είναι πολύ συγκινητικό να πιάνεις στα χέρια το παιδί και μάλιστα σε εποχές Covid που το μωρό μας ήταν στη θερμοκοιτίδα και το βλέπαμε εναλλάξ για δέκα λεπτά τη μέρα. Μοιάζει και στους δύο, θα κάνει γυμναστικές επιδείξεις. Δεν κάθεται σε ησυχία και είμαι μπαμπάς που τα κάνει όλα».

Συνέχισε λέγοντας: «Ανυπομονούσα να ζήσω το πάρτι του γάμου. Ήταν μία γλυκιά συντροφική βραδιά, αν και ήμουν αρκετά μεθυσμένος. Χαίρομαι που με τον θρησκευτικό γάμο έδωσα χαρά στη γυναίκα μου και στις οικογένειές μας. Δεν έκανα πρόταση γάμου, δεν ανοίξαμε σαμπάνια, δεν φάγαμε τούρτα.

Όλα αυτά μου προκαλούν αμηχανία. Ο Νικόλας ήταν παρών στο γάμο μας, καταλάβαινε και ήταν κύριος. Πάντα ήθελα να κάνω παιδί και και μία χαρούμενη ευτυχισμένη οικογένεια και σίγουρα θα πάμε για δεύτερο παιδάκι. Άρχισα να ασχολούμαι με τη γαστρονομία στα 27 μου και είμαι τελειομανής με ό,τι αγαπάω.

Τον Οκτώβριο θα έχουμε νέες συνταγές στο κανάλι μου στο Youtube. Έχω μιλήσει ίσως και με όλα τα πρωινά προγράμματα για να μαγειρεύω σε αυτά, αλλά το θεωρώ ζόρικο και δύσκολο. Δεν θα ξεχάσω ότι καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη μαγείρευα ασταμάτητα επί 55 λεπτά».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Μύρωνα Στρατή

Στρατής – Ζαρπάδα: Οι πρώτες τρυφερές φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος

Πριν από λίγες ημέρες ο Μύρωνας Στρατής και η αγαπημένη του Κατερίνα Ζαρπάδα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένα χρόνο μετά από τον ερχομό του παιδιού τους, το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, δηλαδή να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πλέον, αυτές τις μέρες το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Κίμωλο για μήνα του μέλιτος. Και οι δυο φαίνεται πως περνάνε φανταστικά μιας και ο Μύρωνας Στρατής είναι αρκετά ενεργός στα social καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του Μύρωνα Στρατή

Φωτογραφία Μύρωνα Στρατή

Ανάρτηση Μύρωνα Στρατή

Ταξίδι μέλιτος για τον Μύρωνα

Στην Κίμωλο Στρατής - Ζαρπάδα

Η ανάρτηση στο Instagram της συντρόφου του Μύρωνα